.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на Callisto

Плашещо кървене

Здравейте!
    Наскоро не бях имала цикъл, понеже тежах прекалено малко за това. Напоследък живея при баба ми и качих нужните 3 килограма и вчера изведнъж ми дойде след 3/4 месеца отсъствие. Всичко си беше наред ....само корема ме убиваше от болка 2 дена. Днес като се сабудих започнах адски силно да кървя все едно пишкам и не можех да контролирам кръвотечението както обикновенно . Течеше ли течеше...кървава баня. Още треперя от шока. Възможно ли е това да си е от цикъла или има вероятност да е от киста или нещо подобно?

Супер фен Аватара на cyclops
    да не си пила аспирин или някое друго хапче, което засилва кървенето?

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    да не си пила аспирин или някое друго хапче, което засилва кървенето?
    Пих само " Nurofen", заради болките.

Коремът те боли, защото мускулите в стените на матката се свиват, за да изтласкат кръвта.
    Кървенето, според мен, се дължи главно на хормоните. Ако продължава така, иди на гинеколог. (Не се притеснявай - ако е от хормоните, ще ти даде хапчета с хормона прогестерон, за да намали кървенето. )
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Майка ми се оплакваше от толкова силно кървене и се оказа, че има не една а две кисти на яйчниците!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Наистина смятам скоро да отида на лекар. Туко виж се оказало, че имам нещо нередно, понеже и липсата на цикъл си беше малко плашеща, но тя се дължеше на малкото килограми...аз съм си с нормално тегло 40 нищо, че съм на 17, но просто трудно пълнея повече. Като стана 43кг и отгоре чак тогава ми идва.
    Мерси за отговорите!

predvaritelno se izwinqwam za latinicata
    Spored men ,problemat e v tova,4e ne si imala cikal 3 -4 meseca , a kogato cikalat ti preska4a,toi idwa s po-golqma sila ot obiknoveno (za bolkite , te sa ne6tno absolutno normalno)

ако имаше киста няма начин да си в цикъл ..
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от cottoncandy
    predvaritelno se izwinqwam za latinicata
    Spored men ,problemat e v tova,4e ne si imala cikal 3 -4 meseca , a kogato cikalat ti preska4a,toi idwa s po-golqma sila ot obiknoveno (za bolkite , te sa ne6tno absolutno normalno)

Съгласна съм с теб. Така че всичко може да се дължи на отсъствието на цикъла ти. За всики случай най-добре отиди на лекар.
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Град
    Roma, Italia
    Най-добре иди на лекар при първа възможност.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Imam priqtelka na koqto ne i beshe idwalo 7\8 meseca i sled kato prie nqkakwi xap4eta i doide i i wurwq 12 dena koeto ne e normalNo i otide na genekolog i toi i izpisa winatimi i dr. xap4eta za spirane na cik1la.. ! No spored men e normalno da ti vurvi taka po mnogo... n0 ako produlji pove4e ot 5 dni po dobre da otide6 na lekar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си