- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да направя ...
Стравно много харесвам едно момиче , в един клас ме говорим си доста (за всякакви др неща но не за това че хар ) ... знам че тя не изпитва такива чувства към мен ,, но както и да е наскоро ми каза че сиг септември заминава за живее в гърция за постоянно ... в момента си нямам на идея какво да правя дали да се опитвам да бъде с нея докато си е още тука или какво .... .... сега ми е гадно това ... и направо не мога да си представя какво ще бъде като замине и не мога да я виждам
Ако сега,когато е тука започнеш връзка,след време - когато заминe за Гърция ще ви е трудно да поддържате връзка..Може би най-добре е да си останете приятели..Да си говорите,пишeте и т.н. - но "чисто приятелски"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Ако търсиш сериозна връзка - не се захващай. Ако сега ти е гадно, когато замине ще ти е пъти по-злеПо-добре да си останете приятели и да се опиташ да пребориш тези чувства..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
съгласна съмПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
оди с нея в гърция!Първоначално написано от big_dunker