- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- need for speed
Спомням си, че голям зор беше това завиване, не знам, преди доста години го играх за последно, сега може и да се оправя.
Audio ergo sum
А стига бе ... колко фенове на NFS Porsche ... да не повярва човек, това ми е любимата играи как пък MobbyDik ще е най - бързата ? и как пък ще е последната която може да се спечели като след нея има още една ера ... Моби-то е от златната ера а след нея идва Модерната ... с 911 Турбо и последната кола за печелене там е GT1 която според мен е доста по бърза от Моби ... аз с GT1 съм вдигал 368 km (при това на 5-та скорост а има и 6-та
) на Zone industriale, това за мен е най - бързата писта. Другите NFS-та които ми харесват са Underground 1,2 и Most Wanted ... нататък не стават ...
Shift без волан не може да се играе според мен ... иии стига толкова съм се обеснявал
edit: С настройки на завиването (за NFS Porsche) се справях доста добре със завойтезнаех на всеки завой на всяка карта кога да намалям и до колко да намяла ... слагах си дигитален километраж над тавана на колата че хем да виждам пътя хем с колко карам ... и бях пушка
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
е на мене Аутобан-а ми беше най - смотанатапо принцип не харесвам такива писти
и на Аутобан-а не съм вдигал много повече от 320 ... по спомен ... помня че 911 Turbo от 2000 година вдигаше макс 318
поне с настройките които аз си правех
иначе можеше да се настрой и макс 280 да вдига
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Само моя стил ли е само газ?
Пробвайте Riochard Burns Rally и ще забравите всичко, което сте научили от другите автосимулатори. Няма по-реалистичен симулатор и е почти невъзможно да се играе без волан. Ако някой пробва нека сподели колко дървета е отсякъл, ще ми бъде интересно.![]()
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Live for speed
Richard Burns Rally
2та най-добри СИМУЛАТОРА!![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!