.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: need for speed

Спомням си, че голям зор беше това завиване, не знам, преди доста години го играх за последно, сега може и да се оправя.
    Audio ergo sum

Супер фен
    А стига бе ... колко фенове на NFS Porsche ... да не повярва човек, това ми е любимата игра и как пък MobbyDik ще е най - бързата ? и как пък ще е последната която може да се спечели като след нея има още една ера ... Моби-то е от златната ера а след нея идва Модерната ... с 911 Турбо и последната кола за печелене там е GT1 която според мен е доста по бърза от Моби ... аз с GT1 съм вдигал 368 km (при това на 5-та скорост а има и 6-та ) на Zone industriale, това за мен е най - бързата писта. Другите NFS-та които ми харесват са Underground 1,2 и Most Wanted ... нататък не стават ... Shift без волан не може да се играе според мен ... иии стига толкова съм се обеснявал

edit: С настройки на завиването (за NFS Porsche) се справях доста добре със завойте знаех на всеки завой на всяка карта кога да намалям и до колко да намяла ... слагах си дигитален километраж над тавана на колата че хем да виждам пътя хем с колко карам ... и бях пушка
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    е на мене Аутобан-а ми беше най - смотаната по принцип не харесвам такива писти и на Аутобан-а не съм вдигал много повече от 320 ... по спомен ... помня че 911 Turbo от 2000 година вдигаше макс 318 поне с настройките които аз си правех иначе можеше да се настрой и макс 280 да вдига
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само моя стил ли е само газ?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Пробвайте Riochard Burns Rally и ще забравите всичко, което сте научили от другите автосимулатори. Няма по-реалистичен симулатор и е почти невъзможно да се играе без волан. Ако някой пробва нека сподели колко дървета е отсякъл, ще ми бъде интересно.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Фен
    Град
    Варна
    Live for speed
    Richard Burns Rally
    2та най-добри СИМУЛАТОРА!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове