- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- need for speed
хора искам да играя need for speed, някой може ли да ми даде линк към някой торент в замунда, защото са много и нз какво точно да тегля![]()
тя тази игра има 12 продъжения
ако не и повече. Ако ти е бърз компютъра тегли най-новата версия ако не по-старите и така...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Most Wanted FTW! Последните 3 не съм ги играл, обаче Most Wanted за мен няма равна. Града го знам като таксиджия![]()
Audio ergo sum
Игри с шофиране на коли, които са ме грабвали:
1. NFS Porsche - абсолютен фаворит. Превъртал съм я поне 5 пъти.
2. Driver - доста стара, но все още ми е интересна - и нея бая съм я играл във всички възможни модове там
3. NFS Most Wanted (2) и тази ми беше много интересна
Grumpy old madman
Обичам да цикля на нфс след моШна нощ или ден изпълнен с прекалено много наркотични прегрешенияЕбаси якотоооо
Само, че ми е няква супер стара версийка ъндърграунд ако не се лъжа (не съм много по игрите) ... якоо а мост уантед ще я дръпна определено.
Let the psycho plays with you...
^първата част на ъндърграунд имаш ти
най ме радва мост уантед мен
аз съм ти я слагал,ако е тая все още
искам да питам за тая 'порше' - как завивате на нея?![]()
На мен ми вървеше без проблем.Първоначално написано от Raybeez
Не помня дали беше пълата версия от арената
http://0.arenabg.com/details.php?id=...ee7c7afcfaf28b
или орязката от замундата:
http://zamunda.net/details.php?id=22119&hit=1
Grumpy old madman
Ми със стрелките завиваме. Що?Първоначално написано от x3eme
Grumpy old madman
със стрелките всеки може
с еденицата и тройката можеш ли?
Кой как се уреди...
Прошето е толкова яка игра, че даже и на сегашната 10 инчова въшка ми правеше кеф!
Grumpy old madman
А накой да е играл Грид?
Имам я на ПС3.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Колийн Макрий (независимо от версията) ми е любимата - изключително реалистична. Ако някой може да предложи по-реалистична игра с каране да я даде насам, но аз не знам да има такава.
Нийд фор спийдът като малък ме кефеше, ама нещо като подкарах истинска кола и всякакви такива нереални игри взеха да ме дразнят и остана само Колина (която ми е и единствената кола на компютъра).
NFS Carbon също е хубава, но е доста кратка, аз я превъртях за 2 дни.
Street Racing Syndicate е забавна и не чак толкова тежка...
Иначе, ако говорим за реалистичност, Test Drive Unlimited GOLD е в челните позиции...
B4
цъкам Shift-а с воланче, педали и скоростен лост у съседите и е пълен мед.
Burnout Paradise е много добра.
А ако искате реален симулатор ви препоръчвам TOCA Race Driver 3.
На токата удрях ненормалния мултиплеър. Играех с хора от цял свят, без никакъв лаг, на всякакви ненормални писти и возила.Първоначално написано от Kalesin
Audio ergo sum
NFS Porshe е една от най добрите в жанра
иначе от новите Dirt 1 и 2 , Race driver GRID
http://zamunda.net/details.php?id=3958&hit=1 Тази тръгва без проблем, само се разархивира.![]()
B4
Абе на коя Need For Speed имаше една кола, мисля, че се казваше Моби Дик, но не си спомням добре... Една като от формула 1, спомням си, че беше най - бързата...![]()
B4
Спомних се колко нерви отидоха покрай Поршето заради шибаното завиване![]()
Audio ergo sum
А какво му е на завиването на поршето? Нищо ненормално не виждам. Даже е доста по-реалистично от няко друи, където въртиш предните гуми на 90 градуса при над 150.
Grumpy old madman
Абее, има какво да се желае.. Особено при някои 'невидими' препятствия. Отделно колите без traction control (повечето) с мощност над 200коня бая нелогично се управляват на моменти. Само че това не е рейсинг-симулатор.;] Като Toca, Grid или Colin McRae(първата част е 'ногу яка). Остава си и и най-реалистичната в това отношение от поредицата. Играта си е повече от перфектна! И за времето си, дори и към наст. момент. От идните NFS-та и Most Wanted също не е никак зле, донякъде и Undercover('лети' на архивната ми машинка). Останалите не ме радват.Първоначално написано от Canis_Dirus
* http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_935 - е го, Moby Dick; това е най-последната възможна за печелене кола; не е зле, ама можеха и малко по-бърз да го направят;