Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
Не знам за вас ,но матурата за след 7 клас трябва да бъде коренно променена.В тази за учениците от 95 набор по математика ако оъговориш на всички тестови задачи само дадена подточка /ще изкараш минимум 3.256 което е мн голяма кирия ... .Главно това е големия проблем.А за дет на прецакаха с 1 час чакане също беше много гадно .Оправданието беше ,грешка в паролите.След като го чух това се смях мн .Серизоно го казвам.За за ква реформа ще правят .Мене не ме интересува.Дали ще махат матурите или ще я променят също не ме интересува.Училището е създадено да отидиш ,някой да ди предаде урок (знания) ти да ги научиш.Това е .Друго нищо не се изисква от даден ученик.Дори и да си двойкажия и някакси да влезеш в елитно училище,гимназия,университ ет ти ще се издъниш там.По голяма оценка от 2.45 няма да получиш(Говоря за двойкаждиите....) А сега като гледам връстниците си ,дей си слагат килограми гримове ,си оправят прическите щтр1кнали ,цъкат на телефоните си в часовете,дъвчат дъвки в часовете,ходят с полички или потници ... по джапанки ,идват с няква торбичка и на нея секси ,носят ланци ,гривни и некви черипски пръснтени и т.н.Това е мн ядосващо.Твое задължение е да отидеш на училище облечен нормално и както посочих горе да слушаш в час какво ти се говори,а не дай да си покажа комплексити или колко съм красив/а ,виж ми бижуто колко е красиво,чек че си развалих грима,оу оцапах се с червило и тем подобни .Това са некви пълни простотии .Най-мразя това.И за накрая ще завърша с това ,че УЧИЛИЩЕТО В БЪЛГАРИЯ НЕ СТРУВА !!!

П.П.Може да имам правописни грешки.Не им обръщайте внимание Бързах...
прав си, братле.. ама всичките ми пръсти на тялото ше са много за броя на тия, които мислят като тебе... просто поклон за това ти изказване!