- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.27/
на кой го казвашПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
май стана почти час откакто се смея на глас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не си пуускал СнежкиПървоначално написано от aciko
:P
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Яну, от кае тия глупости беПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми върни се на 40 и някоя страница да видиш![]()
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
аз нямам сили вече да се смея
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
пропуснали сме заради нащо смеенеПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няхх,, не си изпуснал обаче .. вчера те нямаше и днес наваксваш ?!Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
Еми да,днеска фък фест имаше,щото тия дни май ще пропускам,че тряя 1-2 коли да поливаме и такаПървоначално написано от girlche
![]()
мии то от толкова смях , вече нз кво пиша , честн0Първоначално написано от lenito_sf
![]()
уааххуахауухауха
![]()
![]()
![]()
нях ..Първоначално написано от aciko
![]()
ш' ни липсват Снежките
![]()
![]()
мдааПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
умирам бееееееееееееееееееееееее ....Първоначално написано от girlche
ТРЕСА СЕ ОТ СМЯХ !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори вече нз на кво се смея повече![]()
Хаааа,аз съм почнал да хейтвам - ми ти колко такива емотиконки ми сложи бе "".
Тва не е ли чисто хейтване според теб?
Комплекси нямам,просто не влизам в тоя форум за да помагам на хората а да си губя времето по някакъв начин,и съм си намерил забавление чрез снимките,така,че недей да ми говориш за комплекси.
А и от Пазарджик съм.
Вия шш искате да ги махам,като се поява другата седмица от упорПървоначално написано от girlche
![]()
Maрто оня психопат не си ли легна а ?![]()
![]()
Май от кафето нещо сън не го хваща
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
:P
ш' видим
, че като видях не си сложил много Снежки
![]()
и ааз , дали да се смея за ония неща или да се сме , че се смеяПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
Лен0у, тишинааПървоначално написано от lenito_sf
шштт.. това е тайна
![]()
![]()
![]()
Ти май си бавен,а?Първоначално написано от D0ubleDMG
![]()
Колко пъти да ти кажа,че не ги пускам за да се правя на гъзарче,щото аз и без тях съм си гъзарче![]()
Айде и аз няма да се занимавам с тебе,щото тая седмица много станахте,оня ден оня Джакас,ся ти,само мнения ме карате да трупам да го еба.
Ники ... сигурно,пък и на нервната система му действа![]()
Първоначално написано от girlche
който пита тва му се отговоря.. никой да не казва истината ..![]()
![]()
![]()
[/b]Eй мухал още днес ти го казах да ти пикая на "джиджаната" Варна що не идеш в някой дупка да редиш пасианс а? Понеже ти е много хубаво градчето а добре, че имате едни ТИМаджии да ви направят и окрасите по улиците и после кмета ви шибалника да си присвоява заслуги гамен малък! И дискотеките ви направиха и всичкото ама ти си още малък какво ти говоря аз сигурно в дискотека крака ти не е стъпвал!Първоначално написано от D0[b
![]()
![]()
и азПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Хелоу . .
Има ли будни ?
^^ what the fuck става ?