- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Защо HD Клиповете....
Защо HD клиповете ми зацепват малко като гледам? например като гледам на 480p не ми зацепва,но като пусна на 720p започва да зацепва...защо?![]()
Ми то и при мен е така.. предполагам че видео карта... или нещо свързано с графиката.. :P Не съм много запознат с това но то друго не може да бъде...
Не е от Видео картата щото тя ми е силна...Първоначално написано от Petrow
Е значи не е тя... щот моята е доста слаба... и за това.. ам при теб нз... изчакай думкилър той ще ти каже :P
по какво определи че ти е силна видео картата , кажи да видим каква е
Добре разбрах, че видео картата е "силна" (въпреки че не каза точно конкретно каква е), а процесора какъв е?!?! - Защото филмите с високо качество страшно много товарят процесора!
Зависи от картата, за ХД филми тя задължително трябва хардуерно да ги декодира, иначе работата става рпез процесора -> е умряла работа..
Lexynnka
Слаб процесор и аз съм така с лаптопа.![]()
![]()
![]()
Е вие пък тя видеокалтата му е "силан". То достатъчно може и без процесор да мине...![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Видеокарта: 512mbПървоначално написано от doomkillerr
Процесора ми е 2.40
Я копни цялата харектеристика на компа... добре картата ти 512 мегабайта? ама ако е някоя Майд ин Чина.... чакай да не ти забива... същото се отнася за процесора....
It's too late...
Това че картата ти е 512 абсолютно нищо незначи това не я прави никак силна.
А за процесора също дай малко по обширна информация.
Каква марка модел е видео картата характеристики, както и за процесора.
Nvidia - Ati ква е тъпата карта ..
При мене няма такива проблеми![]()
Апък картата ми е слаба Nvidia 6600+
пък процесора още повече и не цепи ..
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
видео карата ми е ATI процесор: Intel Celeron, CPU - 2.41GHz, 1gb RAMПървоначално написано от stupid0boy
Да много изчерпателна информация предостави...Първоначално написано от DarthLord
Както и да е отново ще започна с предположенията си... Първо процесора ти си мисля, че е едноядрен на 2.41 GHz, пък и отгоре на всичко е Intel Celeron, които по-принцип са си с орязан кеш... иииии така... слабо процесорче...
![]()
П.С. - Все пак има и нещо друго... Пробвай с различни плеъри да гледаш високо качествените филми, защото може от самия плеър да се проблема!![]()
то щом процесора е такъв значи и видеото няма да е нещо по различно напиши целия модел на видеото то да нее един модел АТИ те са стотици.
ама не филми!. HD филмите ми вървят перфектно.. аз ти говоря за YouTubeПървоначално написано от doomkillerr
А интернета ти достатъчно бърз ли е за да зареди въпросните клипове ?
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
В крайна сметка точно от това ще излезе, че е проблема, ама кой де се сети да напише, че става въпрос за клиповете от You Tube...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
оу и тва съм забравил да напиша...Първоначално написано от doomkillerr
ми НЕТ-а ми е 100Mb/s
Сигурен ли си в това?!?! Щото това означава, че сваляш файлове от интернет с приблизително 10 - 12 MB/sПървоначално написано от DarthLord
![]()
Сигурно е интернета. Пробвай с друг браузър(Internet Explorer). HD клиповете зареждат по бавно по принцип.
Усещам, че нямаш представа какво пишеш. Тия 100mbps са като си вкараш кабела на нета и ти ги изписва долу, над мониторчетата ?Ако говориш за това- това е колко максимално поддържа лан картата. За да ти лагват клиповете в браузъра нещо се товари при обработката на flash-а. Виж в task manager как е рама и натоварването на процесора. Също е възможно нещо да си сбозил браузъра който ползваш.Първоначално написано от DarthLord
Като пусна някой HD клип в YouTube CPU usage-а ми е 100%Първоначално написано от qwertz
![]()
а иначе като са затворени всички прозорци ми е около 4%