.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Защо HD Клиповете....

Защо HD клиповете ми зацепват малко като гледам? например като гледам на 480p не ми зацепва,но като пусна на 720p започва да зацепва...защо?

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Ми то и при мен е така.. предполагам че видео карта... или нещо свързано с графиката.. :P Не съм много запознат с това но то друго не може да бъде...

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Ми то и при мен е така.. предполагам че видео карта... или нещо свързано с графиката.. :P Не съм много запознат с това но то друго не може да бъде...
    Не е от Видео картата щото тя ми е силна...

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Е значи не е тя... щот моята е доста слаба... и за това.. ам при теб нз... изчакай думкилър той ще ти каже :P

Голям фен
    Град
    Варна
    по какво определи че ти е силна видео картата , кажи да видим каква е

Добре разбрах, че видео картата е "силна" (въпреки че не каза точно конкретно каква е), а процесора какъв е?!?! - Защото филмите с високо качество страшно много товарят процесора!

Мега фен Аватара на L0ST
    Зависи от картата, за ХД филми тя задължително трябва хардуерно да ги декодира, иначе работата става рпез процесора -> е умряла работа..
    Lexynnka

Слаб процесор и аз съм така с лаптопа.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Е вие пък тя видеокалтата му е "силан". То достатъчно може и без процесор да мине...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Добре разбрах, че видео картата е "силна" (въпреки че не каза точно конкретно каква е), а процесора какъв е?!?! - Защото филмите с високо качество страшно много товарят процесора!
    Видеокарта: 512mb
    Процесора ми е 2.40

Я копни цялата харектеристика на компа... добре картата ти 512 мегабайта? ама ако е някоя Майд ин Чина.... чакай да не ти забива... същото се отнася за процесора....
    It's too late...

Голям фен
    Град
    Варна
    Това че картата ти е 512 абсолютно нищо незначи това не я прави никак силна.
    А за процесора също дай малко по обширна информация.
    Каква марка модел е видео картата характеристики, както и за процесора.

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Nvidia - Ati ква е тъпата карта ..
    При мене няма такива проблеми

Апък картата ми е слаба Nvidia 6600+
    пък процесора още повече и не цепи ..
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Я копни цялата харектеристика на компа... добре картата ти 512 мегабайта? ама ако е някоя Майд ин Чина.... чакай да не ти забива... същото се отнася за процесора....
    видео карата ми е ATI процесор: Intel Celeron, CPU - 2.41GHz, 1gb RAM

Цитирай Първоначално написано от DarthLord
    Да много изчерпателна информация предостави... Както и да е отново ще започна с предположенията си... Първо процесора ти си мисля, че е едноядрен на 2.41 GHz, пък и отгоре на всичко е Intel Celeron, които по-принцип са си с орязан кеш... иииии така... слабо процесорче...

П.С. - Все пак има и нещо друго... Пробвай с различни плеъри да гледаш високо качествените филми, защото може от самия плеър да се проблема!

Голям фен
    Град
    Варна
    то щом процесора е такъв значи и видеото няма да е нещо по различно напиши целия модел на видеото то да нее един модел АТИ те са стотици.

Да много изчерпателна информация предостави... Както и да е отново ще започна с предположенията си... Първо процесора ти си мисля, че е едноядрен на 2.41 GHz, пък и отгоре на всичко е Intel Celeron, които по-принцип са си с орязан кеш... иииии така... слабо процесорче...

П.С. - Все пак има и нещо друго... Пробвай с различни плеъри да гледаш високо качествените филми, защото може от самия плеър да се проблема!
    ама не филми!. HD филмите ми вървят перфектно.. аз ти говоря за YouTube

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    то щом процесора е такъв значи и видеото няма да е нещо по различно напиши целия модел на видеото то да нее един модел АТИ те са стотици.
    ATI Radeon X1800

Супер фен
    А интернета ти достатъчно бърз ли е за да зареди въпросните клипове ?
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    В крайна сметка точно от това ще излезе, че е проблема, ама кой де се сети да напише, че става въпрос за клиповете от You Tube...

В крайна сметка точно от това ще излезе, че е проблема, ама кой де се сети да напише, че става въпрос за клиповете от You Tube...
    оу и тва съм забравил да напиша... ми НЕТ-а ми е 100Mb/s

Сигурен ли си в това?!?! Щото това означава, че сваляш файлове от интернет с приблизително 10 - 12 MB/s

Голям фен Аватара на Ospi
    Сигурно е интернета. Пробвай с друг браузър(Internet Explorer). HD клиповете зареждат по бавно по принцип.

Усещам, че нямаш представа какво пишеш. Тия 100mbps са като си вкараш кабела на нета и ти ги изписва долу, над мониторчетата ?Ако говориш за това- това е колко максимално поддържа лан картата. За да ти лагват клиповете в браузъра нещо се товари при обработката на flash-а. Виж в task manager как е рама и натоварването на процесора. Също е възможно нещо да си сбозил браузъра който ползваш.

Цитирай Първоначално написано от qwertz
    Усещам, че нямаш представа какво пишеш. Тия 100mbps са като си вкараш кабела на нета и ти ги изписва долу, над мониторчетата ?Ако говориш за това- това е колко максимално поддържа лан картата. За да ти лагват клиповете в браузъра нещо се товари при обработката на flash-а. Виж в task manager как е рама и натоварването на процесора. Също е възможно нещо да си сбозил браузъра който ползваш.
    Като пусна някой HD клип в YouTube CPU usage-а ми е 100% а иначе като са затворени всички прозорци ми е около 4%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си