Имам един въпрос към всички и се надявам да ми помогнете,защото наистина съм много объркана и не знам какво да правя?!Всичко естествено е свързано с едно момче и още нещо...значи с него в началото започнахме да се виждаме тайно и да излизаме,усещах,че започвам да изпитвам нещо към този човек и наистина бях влюбена в него...продалжавахме да излизаме и дойде лятото,през което рядко се виждахме,но както и да е...иии 4месеца след като всичко започна аз преспах с този човек(септември месец)а бе накратко май си бяхме приятели с екстри,защото не ходехме,ноо си правехме кефа..ии така докато не разбрах че тойси има гадже беше тръгнал наскоро с нея(декември към 20 някъде).на мен разбира се ми стана мн гадно и цяла нощ не можах да спя почнах да се държа с него по-отдръпнато някакси и на 31 на обяд се видяхме и правихме секс пак,преди това аз го попитах и той доста настоятелно отричаше,но видя че няма как да ме излъже и ми каза че не я считал нея за гадже,не значела нищо,че преди тя мн яко го прецакала и той искал сега да си го върне..и дойде момента в който аз си хванах гадже и той разбра,при което веднага ми писа по скайп и почна да ме разпитва дали само се целуваме и тем подобни..каза ми да не стигам до края с това момче(смисъл да не преспя с него),ревнувашее..започна да ми ги говори едни че много държал на мен,че не искал всичко да свърши между нас,че аз не съм била като другите и т.н и дали съм се отдръпвала от него,защото съм спряла да искам да се виждаме и да му звъня..моля ви дайте ми съвет какво да правя нз дали ме лъже или не,дали наистина знача нещо за него или не:S(искам само да вметна че той също ми каза че не е спал с това момиче дето ходи с него)
Заглавията на темите трябва да са написани на кирилица.
Punisherrr