ем на кратко ще го кажа така.. преди си харесах едно момиче още като я видях.. и обаче същата седмица като се запознах тя си хвана приятел.. и преди 2 седмици скъсаха.. от някъде 2 седмици си пишем всеки ден по 1-2 часа.. обаче общи неща.. и пита ме какво правиш как си.. а-у обаче мисля че проявява учтивост затова пита.. и така.. иначе добре си говорим.. а това момиче наистина ми харесва.. и са чудя сега ако искам телефона.. да излезним мисля че е прекалено рано за такова нещо даже незнам дали ще иска.. иначе като ме види усмихва ми се.. така.. оня ден ми сподели някакъв нейн проблем... така как да мина в следващата фаза.. да кажем да ми даде телефона си по нейно желание.. да разбера дали изпитва някви симпатии.. знам че трябва да я питам най ясно ще каже така ама все пак много ми харесва и някъв отрицателен отговор няма да ми хареса.. сигурен съм че ще ми даде телефона си ама въпроса а после като и пиша смс дали ще ми отг.. ако и се обадя дали ще ми дигне.. ако я поканя дали ще приеме.. искам да направяя да и привлека вниманието тя почне да ми пишее първа т.н..