- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чупливата ми косаа...
Здравейте! Бях видял по телевизията да рекламират шампоан за изправяне на косата. Ако някои е ползвал такова нещо може ли да ми кажете дали действа и евентуално дали го има по аптеките или козметичните магазини ?![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Абе то, че ще ги има, ще ги има, ама нали не мислиш, че наистина имат ефект.Иначе май беше нещо Gliss(лилава серия,но не съм сигурна)..
Big or small, lies are lies!
Сигурно трябва да се използва цялата серия, но едва ли пак ще има кой знае какъв ефект.
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ако имаше шампоан, от който да ни се изправя косата, нямаше да ползваме преси.
Аз ползвам обаче едно на Лореал Хот Лис, дори само със сешоар и кръгла четка да мина, става по-загладена и изправена, така че може да пробваш.
Има такова и на Тафт, обаче не съм го ползвала. То е и по-евтино.
А колкото до шампоаните, знам, че има на Нивя, Глис, но не съм ползвала никой от тях.
И аз съм много скептична за тия шампоани, дето уж изправят косата. Може би по-скоро спомагат за изправянето след това, но само с тях 110% съм убедена, че нищо няма да стане.
Пробвай някой ако искаш и след това се изправи със сешоар, ако нямаш преса.![]()
Полезни сте като комари.
както казаха нагоре ако тези шампоани изправяха толкова добре косата нямаше да я горим с преси. може да спомагат за изправянето но само с тях няма да стане
Ами със сешоара нещо не става ;д не знам ще пробвам пък каквото ще да става мерси за мненията ... ;рр
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
измий се с шампоана за изправяне, сложи на мократа коса някакви кристали за изправяне или стилизаращ гел или изобщо нещо, което да ти приглажда косата, вземи обла четка и силен сешоар и си готов!Първоначално написано от NiksSsSs
Полезни сте като комари.