Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
да знам..че с друго момиче няма да е така няма да го има напрежението но аз искам да бъде с нея виаграта наистина ли помага на 100% може би ако взема един два пъти просто за да ме отпуши едва ли ще е проблем
Аз лично само казах, че се случи една търпелива, точна, разбрана (каквато е твоята приятелка) да ми помогне да го преодолея тоя комплекс. Иначе не те съветвам да си зарязваш приятелката. Тя е точната в твоя случай. Само те съветвам ти да се успокоиш и да не мислиш ще стане ли или не, и ще вземе, че ще стане...
Ами за виаграта ме е страх, щото някои (примерно може да са 1 на 500) ослепяват или им се поврежда нещо. Като всяко хапче си има странични ефекти, ама...де да знам - мини на преглед при личния си лекар, кажи му/й какво си боледувал преди, какво си пил и т.н., и ако ти каже, че не ти е противопоказно - давай!
Определено го вдига на 100 % и да не щеш Няма майтап. А и държи няколко часа...Така че - прецени си рисковете и дай да се отпушат нещата.Определено и аз си мисля, че може да отпуши. Стискам ти палци!
(И чети противопоказанията на упътването, ей! Да не се шокираш нещо. Примерно повечето хора като го пият това и после виждат , за няколко часа, малко в синьо. Примерно лапата ти свети бяло, ама я виждаш като синя или лилава...Това е "нормален" страничен ефект, за другите - дай боже да нямаш!) Много се радвам, че приятелката ти е свястно момиче и, че сте добра двойка!