Единственият ти удобен вариант е да обясниш на бившия си приятел,че няма нищо да се получи между вас и каквото е било си е било за преди и,че случката с целувката е била нещо,което не си искала,защото обичаш сегашния си приятел.Може да му дойде в повече,защото той явно още не иска да приеме раздялата ви,но това е положението ако искаш да запазиш връзката ти със момчето,което си в момента.За реакцията му разбирам.Да,наистина ти не си виновна,че бившия ти ти е налетял,но честно да ти кажа случвало се е на моя приятел да му налитат някакви момичета и повярвай ми реагирала съм по същия начин.Съвсем нормална реакция.Доверието му трудно ще го спечелиш пак.Колкото и ужасно да звучи сигурна съм,че той ще я помни тази случка,но това,че си му обяснила веднага какво е станало,а не си скрила е в голям плюс,въпреки,че може би той в момента е твърде ядосан,за да мисли трезво.Дай му време да се поуспокои.Той не е малък може сам да премисли нещата.Ако наистина те обича ще разбере,че ти нямаш вина за случилото се,а доверието му ще си върнеш с времето и ако разбира се разкараш от живота си бившия ти.