Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Марина а с какво е виновна тя че бившия и е отрепка?

И защо рещшихте че ТЯ трябва да прави каквото и да е за да му е угодно на сегашния?

То бива подозрения и съмнения, обаче в една връзка не беше ли доверието на първо място? Поне по мое време беше така. А тук такова не виждам.

Ако не мен половиката ми не ми вярва в подобна ситуация... бих и посочил вратата. Особено след като и други хора ме подкрепят че нямам вина за случката.

И така (:
Валдес, доверието си е нещо, което не е здравословно. Примерно, знаеш, че който се доверява и бива...ЛЪГАН. Така че, в днешно време, навсякъде по света, хората си имат едно на ум.
Ако на тебе ти се случи нещо подобно, ще ти е трудно да повярваш на гаджето си, но, наистина, в ТОЗИ СЛУЧАЙ, съм на твоя страна, че гаджето й трябва да влезне в положение, още повече, като сам е приел да я пусне сама (давайки си сметка, че е момиче и, че ВСЕКИ, не само бившият й, може да й се слага на масата, в тоалетната, в таксито и т.н.)
Който си иска да няма проблеми - да си ходи с гаджето навсякъде, иначе, от време на време, стават проблемации...