.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Честит нов мол, софианци

Така де - и този месец няма да мине без нов мол. Днес отвори Сердика център на Ситняково.
    Мисля, че е редно да отдадем дължимата почит на мол-овете. Те днес са център на социалния и културен живот като същи наследник на ХоРеМаг-овете. За удобство Хотелът е махнат, понеже клиентите така и така са се пренесли всички на Софията.

Честити нови задръствания!
    Честит ви New Yorker

А иначе има два магазина, които са интересни
    Peek&Cloppenburg - имат интересни марки, но са поспестили топ марките. препоръчвам якетата на Wellensteyn - добра изработка, много здрави материи и доволна доза севернонемски ънъдстейтмънт.

Deichmann - заради евтините и сравнително добри обувки. Пък и понякога пускат и някое и друго стойностно моделче на адидас на добра цена.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на dirtyyy
    По един мол за всяка дупка в СофиЯ! Честит!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    В днешния стандарт има 20 страници платена рекламна притурка, оформена като собствен вестник...

Шокиран съм, но евала на колегите...

за Мола?

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    ПП. Канисе, има магазин на Пол и акулката, бе...
    А 80% намаление?
    Май не.
    Аз техни работи на нормални цени е абсурд да си купя. 300 лева за поло-шърт Хубави са, но... 300 лева.
    Харесвам някои марката, но ми е по джоба след поне 50%-60% намаление, ако не и повече.
    Grumpy old madman

Като има кой да купува, ще има и кой да продава.

Изпростял народ, дето като си има насъщния, за друго не знае да си даде парите - какво да му построиш?

Музей?

Ха.

.
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Peek&Cloppenburg е много свежарски магазин. Има хубави неща в него, поне в чужбина...тук какво са орязали от него?

Град
    бълХаристан
    тия се насраха с тия молове. 200 милиона евро са загробили в тоя боклук, как ще ги избият не ми е ясно в тая криза, която в бълхаристан ще се задълбочава. не знам кои са инвеститорите но ако са някакви прости мутрички като в другите молове ще перат пари с тоя грозен мол...
    не знам кви пари печелят магазините по тия молове, ама много пазаруващи не съм видял в който и да е мол. т ос тия цени да не сме в швейцария бе, тия не са добре да продават пълни китайски боклуци за луди пари. тия във франкфурт ще ги купи човек 2 пъти по евтино или повече
    но честито, чакаме и в люлин мола да го направят че да са на всеки километър
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Ахахаха, видях новината.

Те вече се чудят колко да направят, докато не се тегли един потребителски отлив и така...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    тия се насраха с тия молове. 200 милиона евро са загробили в тоя боклук, как ще ги избият не ми е ясно в тая криза, която в бълхаристан ще се задълбочава. не знам кои са инвеститорите но ако са някакви прости мутрички като в другите молове ще перат пари с тоя грозен мол...
    не знам кви пари печелят магазините по тия молове, ама много пазаруващи не съм видял в който и да е мол. т ос тия цени да не сме в швейцария бе, тия не са добре да продават пълни китайски боклуци за луди пари. тия във франкфурт ще ги купи човек 2 пъти по евтино или повече
    Перат се пари, много ме съмнява някой да иска да прави некви пачки от тея молове.Пълен ташак, като почти всичко друго в тая държава.

Не ми се мисли какви задръствания ще има...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    "Молът
    Как ще изглежда откриване на мол
    2222 година.

Сряда.

Официално откриване на Тера-Гига-Мега-Плаза-Център, най-големия мол в Северното полукълбо, по щастливо обстоятелство и национална гордост – намиращ се на малките Петте кьошета.

Малко факти за инвестицията:
    - построен е за седем часа и осем минути
    - предлага удобен достъп отвсякъде – отгоре, отдолу, отстрани, по хипотенуза, катет и диагонал
    - през зимата работи и директният вход от Черни връх
    - поради липса на сухоземна връзка, специално за клиентите от Източна България, се предлага безплатен морски транспорт през Дарданелите (магистрала Хемус и магистрала Тракия отдавна представляват голяма обща Дупка, в която бавно и мъчително са се удавили няколко концесионери)
    - има един милион триста и петнайсет хиляди седемстотин шейсет и три паркоместа, девет площадки за хеликоптер, метростанция, летище, железопътна гара, космодрум, родилна зала и кът за велосипед (един брой).
    Официалното откриване е в 8 часа с празнична заря, тържествен молебен, отслужен от патриарх Максим, и концерт-рецитал на Лили Иванова, а церемонията по случая ще продължи до 2223 година.
    Събитието ще се предава пряко по всички телевизии, радиа и сайтове. Водещи – Иван и Андрей, жените им, децата им, братовчедката на Иван и лелята на Андрей (или обратното).
    Специален гост на шоуто – Азис, който ще ни разкаже за трудните времена през 2006 година, когато в страната е имало само един мол, и ще ни покаже първия си чифт сандали, купени от него.
    В деня на откриването собствениците очакват около сто-двеста милиона клиенти. За тяхното удобство и сигурност ще бдят силите на НАТО, Световната здравна организация и Агенцията за борба с градушките.

Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола.

Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата.

Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти гащи. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира – да не се мъчи.

В първата седмица от откриването всичко в мола не само че ще е безплатно, ами на клиентите ще им плащат, за да взимат.

Всеки магазин е подготвил специални изненади за потребителите, но най-атрактивна засега остава промоцията на консерва леща плакия – плащаш две, получаваш три плюс една година безплатен абонамент за пуканки в киното.
    Разбира се, това не е всичко. Клиентите ги очакват още много изненади, но единственият начин да усетят истински тръпката, наречена шопинг, е като се снабдят със спален чувал, газов котлон и супа на прах и си устроят бивак пред мола два месеца по-рано.
    Който оцелее – уин, който не оцелее – люн. Успех!"

Прочетох го във форума на БГ мама.

^естествено, къде другаде...

Въпросният магазин на Wellensteyn не фигурираше в списъците, нито пък успях да го намеря из етажите...
    Хареса ми Peek&Cloppenburg, имаше хубави дрехи, изчистени. Тънки, едноцветни (секакви цветове - тип Lacoste) половери, полошъртове, ризи с дълъг и къс ръкав и прочее нещица, все на достъпни цени.
    Като изключим това, има и якета по 500 лева, чиито ципове заяждат.

В Ню Йоркър имаше някакъв "водещ", който щъкаше напред-назад с микрофон, обсъждайки стоките и посетителите на магазина. Много дразнещо копеленце.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Я кажете има ли хубави пролетно-летни неща у тоя Моль вече?

Най-вече t-shirts и естествено на достъпни за един студент пари.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Я кажете има ли хубави пролетно-летни неща у тоя Моль вече?

Най-вече t-shirts и естествено на достъпни за един студент пари.
    same.

E ? ;д

Купете си по една тениска с Cartey la' и неговите дружки
    http://i40.tinypic.com/beyo7q.jpg по 13 паунда намалени

или тая е по-хаусърска някаква такава
    http://i.ebayimg.com/15/!BoGPDUw!Wk~$(KGrHqMOKjkEtlK)45jTBLmM31hDWQ~~_3.JP G

Ако всички са като мен няма да има молове. Много мразя да обикалям магазините. Предпочитам да ми го донесат в къщи.
    Grumpy old madman

Lestat357
    Guest

Икономика, anyone?>

Нека обобщя, това което ще се опитам да напиша, що-годе грамотно в идните няколко изречения: Aхахахахахахахах!

Единственото нещо негативно (уж), което ще се случи след откриването на Мол Сердика (днес) и предстоящото откриване на Хермес Парк (на Цариградско, недалеч от IEC; не може да не сте го мяркали досега; за софианци става въпрос), това е, че постепенно ще загине или ще претърпи пълно преустройство Sky Mall (Ситняково). Той и в момента е най-малкото молченценце в сравнение с CCS и Маll Of Sofia, но като пуснат още два по-големи от него (те са по-големи и от Mall Of Sofia даже с офис-частите) съвсем ще потъне. Мол Сердика ще прилапа хората от кварталите около Ситняково (логично), а пък тези от Дружба и Младост (доста динамично развиващ се в посл. години откъм инфраструктура квартал; един от най-) ще посещават Hermes Park. И толкова! Това е всичко. Мол Сердика може и да има недостатъци, но те са в строителството, не в мениджмънта. Нека не забравяме, че освен добрата му инфр. и местоположение(!) в него участие освен Sparkassen Immobilien участие имат и Ece Projektmanagement http://www.ece.com/bg/home/ , които са сред най-големите (май даже най-) инвеститори в търговски площи в Европа с годишни приходи от няколко десетки милиарда евро. Е, дали не са си направили сметката според теб??

*За протокола - от икономика не претендирам да разбирам и грам. Никога не съм учил такава, нито математиката е била някога сред любимите ми предмети. Написаното по-горе е на база обща култура, но дори така нямаше как да не ми направят впечатление някакви велики глупости, ако ще и с цел чесане на клавиатурата да са били написани. Това е.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    ......
    Прочетох го във форума на БГ мама.
    Добре. Ама на теб наистина ли ти беше смешно това?

Град
    бълХаристан
    абе кво ме грее кой е инвеститор и кви милиарди има оборот. аз не намирам дрехите в тия молове за струващи си парите. купил съм си само едно нещо от мола на опълченска. нищо друго. за мен е някаква снобарщина да давам луди пари за некви боклуци които струват реално 50 пъти по-малко и идват в чували с тирове от китай. от тия молове на далавера е само ники пилето който уж държеше каналите с китайски боклуци (ако не е в панделата де)
    тва е
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на Shia
    Във Варна има предвидени 12 мола,аз ходя само в Мол Варна като по близък и само в козметичния магазин,защото лябимата ми марка има цял щанд там и по-лесно си намирам продуктите,отколкото да обиколя 15магазина за един ден или ходя да видя охраната,която ми се явява позната,на кино 1-2 на година.
    Аааа и на безплатните мероприятия за моми...
    с друго не ме блазни.
    Е,сега ще направят Гранд мол и Двете кули и мисля,че достатъчно.

Lestat357
    Guest
    абе кво ме грее кой е инвеститор и кви милиарди има оборот. аз не намирам дрехите в тия молове за струващи си парите. купил съм си само едно нещо от мола на опълченска. нищо друго. за мен е някаква снобарщина да давам луди пари за некви боклуци които струват реално 50 пъти по-малко и идват в чували с тирове от китай. от тия молове на далавера е само ники пилето който уж държеше каналите с китайски боклуци (ако не е в панделата де)
    тва е
    Това е съвсеем отделен въпрос. И мен не ме радват тукашните молове особено, но няма връзка. Има и доста качествени стоки обаче, разгледай отново.;] Иначе, че не са по-евтини, както се очаква в един истински мол, не са. Аз затова и предимно се храня по моловете(на няколко места) или пия кафе(C*sta), не пазарувам често от там. За 3D също в София Мол е най-добре(все още). Все тая.

А относно 'дреме ми кой е инвеститор... и Ники Пилето..', това вече си е откровен бошлаф, без да се обиждаш!;] Глупости на килограм. Както и 'булхаристан' - мое лично мнение за последното. Няма лошо де, това е тийнпроблем все пак, човек може да си пише каквото си поиска и както си поиска, нали така. : ))

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На мен ми харесва. Е не е от най-симпатичните на външен вид, но пък вътре са събрани доста от по-известните марки, което е удобно По-голям е, има повече магазини... Това, което забелязах, че липсва е кино и Мак Доналдс Мак Доналдса е солидно компенсиран с КФС, Бургер Кинг и още 2-3 заведения за бързо храна. За киното - донякъде мисля, че е загуба, защото специално тука в той район няма кино, но пък другия месец нали отварят и този мол на Цариградско - за там чух, че щяло да има и кино, и други забавления Абе не е лош мола и е на готино място. Е не е като да отидеш да си пазаруваш всеки ден оттам (цените са си бая стабилни), но пък да се разходиш, да разгледаш, да пиеш едно кафе...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

С какви марки ще се сблъскам там? Че имам нужда от маратонки. Дойде ми 1 каталог в пощата за някакъв магазин за обувки от този мол (Deichmann или нещо от ози род) и имаше маратонки найк за 99 лева, а ден по-рано ги видях за 150 в аутлет мола

Това му е хубавото на Дайхман. Макар и рядко получават хубави обувки и са на цени от порядъка на 10-20 евро под всички други. Лошото е, че след 2 седмици всички са с такива. Пресен пример - Samba i Spezial
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си