.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с приятеля ми

Здравейте.Имам проблем свързан с гаджето ми...Той е на 22,което предполага,че за човек който работи би трябвало да е сериозен в отношение срещи имам в предвид часове.Много пъти ми казва слизай долу след 2 мин.Аз слизам след 10 и него още го няма...100 пъти му се сърдих за това 100 пъти му обеснявах да си преценява времето и той ок ок...Снощи му казах че днес имам среща в 11 с приятелки и той окк ще дойда,а той снощи имаше парти и се предполага,че се е прибрал късно,но разбира се не се е сетил да си навие аларма примерно за да стане...просто винаги прави някакви такива неща,които адски ме дразнят..вече незнам какво да правя?Съвет?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми.. давай с неговите камъни в неговата градина.

Щом си играете такива детски игри..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

на 18 съм,но той винаги след това се изнивява и прави всичко възможно мен да ме изкара виновна...

Град
    ForSaken city (:
    Спри да му обръщаш внимание.

Ако си уредите среща в 11:00 ти отивай в 12 без нещо. Няма все на теб да ти е гадно.. сеш се?!

Град
    million miles away (:
    Аааа,'извинява' ти се и изкарва теб виновна?? Омгг ..

Не знам дали сте правили секс вече,но ако да,ми е ясно защо е с теб .. Само за убиване на свободното си време. Както казаха по-горе,ако държеше на теб нямаше да прави лапешки номера ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от D0ubleDMG
    ами заебавай го.. к'во го чакаш постоянно да те изцепва тай.. ако не го обичаш просто го оставяй и си живей живота, или си тарси ново аверче към което няма да има такива грешки.. не виждаш ли че пича отделя хипер малко време за теб и нему пука достатачно за да те задаржи
    ТОЧНО ТАКА! На времена имаш супер-точни мнения! И аз казвам същото! Твоят приятел е безотговорен.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абе човека работи не може всичко да става на секундата, която поискаш да стане.Давай го по--спокойно.колко време сте заедно?Ти на колко си? Ако си малка, може наистина мн мн да не му пука за теб.Говорете, но не го оставяй да казва ок ок, а просто го постави на мятото му..А ако не можеш хич не се занимавай.

моя ми направи така 2-3 пъти в първите дни като тръгнахме, казах му че това нещо супер много ме дразни и повече не го е правил. пробвай да се отстоиш следващия път твоя като те изкара виновна, за 22 годишен не постъпва зряло.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен
    Град
    <3
    Оф...

Закъснява - зарежи го
    Не ми обръща лигавото внимание - зарежи го
    Има 6-ти пръст - зарежи го
    Искам да е нон стоп с мен,ама той не иска - зарежи го
    Държи се не знам си как - зарежи го

Ми и мойто не винаги е точно,ама си знам и не излизам да кажем в толкова в колкото ми е казал,еми малко след тва и така сме "точни и двамата". ^^

Вие за най-малката глупост се късате...ей това е детска му работа...и несериозна. Вместо да си поговоритеи да се оправите избирате най-лесното. И не разбирам защо хора,които изобщо не знаят как стоят нещата м/у авторката и лицето Х я съветват толко тъпо да го зареже. Тя може да ни го представя по един начин от нейната си гледна точка,а той да е съвсем друг.

П.П Авторката...не бъди толко голяма перфекционалистка. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Спри да му обръщаш внимание.

Ако си уредите среща в 11:00 ти отивай в 12 без нещо. Няма все на теб да ти е гадно.. сеш се?!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако почнат да си играят на номера с връзката е свършено. Това определено е поведение на човек, който не гледа сериозно на теб. Ти не си приоритета му. Разиграва те, а ти му тичаш по гъза. Дай му ясен знак, че това няма да мине и може да те изгуби

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си