.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпрос.

Град
    ForSaken city (:

Въпрос.

Значи, реших да пробвам една диета.

тя е следната :

4 дена на вода, чай [без захар, може една лъжичка мед] и прясно изцедени плодове. а може и самите плодове.
    и понеже съм чувала че ако отслабнеш толкова бързо и почнеш да се тъпчеш ги качваш двойно, за това след тея 4 дена ще карам г/д на 2-3 филийки мах на ден .. и ще избягвам да ям сладко и мазни работи.
    Знам, че може да си причиня язва ама не ми пука.
    Та въпроса - ако след една седмица направя пак тва 4 дневното и така цял месец, и ако действително отслабна с към ;/ 10на кг. [горе долу] бихте ли ми препоръчали някаква диета за поддържане щото ако тряя цял живот да карам на фотосинтеза.. Мерсии предварително.

Колко си висока и колко тежиш в момента? И как ако направиш язва не ти пука?? Знаеш ли колко е сериозно това, а толкова време на вода чай и хляб...незнам трябва да имаш супер силна воля за да успееш! Но това не е шега работа!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Освен, че ти трябва воля, толкова много може да си навредиш на здравето... Нали знаеш какво става като имаш язва? Тогава наистина ще се лишаваш от много храни и ще ходиш по мъките... Храни се здравословно, разделно, спортувай, но не гладувай.

така, говоря ти като човек, чиято най-добра приятелка от години се мъчи с всякакви диети и покрай нея знам кви ли не глупости и подробности за диетите
    първо, съмнявам се, че ще издържиш на тая диета дълго време .. в смисъл, воля, глупости, ама все пак - веднъж ше стане, два пъти, окей .. ама в продължение на цял месец?
    да не забравяме и гадостите, които ше ти причини - здравето, става въпрос. нямаш представа какво е да имаш язва, не говори така (: ако хората можеха да карат само на чайче и плодове, нямаше да ядем месо и въглехидрати учила си биология, предполагам, знаеш какви точно храни са необходими на здравия организъм (:

съжалявам, че не ти отговорих на въпроса, но просто .. вече почвам да се плаша от тая мания за "отслабване на всяка цена!" (: намери си подходяща, балансирана диета, нещо, което да не ти скапе организма ..

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Направи си Вега тест, за да разбереш кои храни се усвояват от организма ти и кои не. Като ти дадат резултатите ще ти съставят примерен хранителен план, който да следваш.
    Имай предвид, че няма да свалиш повече килограми ако караш на по-строга диета, организмът има нужда от определени хранителни вещества и в даден момент той сам ще си ги набавя от всичко, което може, така че не се ограничавай максимално, няма да се получи.
    А да, спортувай заедно с хранителния режим. Успех!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Направи си Вега тест, за да разбереш кои храни се усвояват от организма ти и кои не. Като ти дадат резултатите ще ти съставят примерен хранителен план, който да следваш.
    Имай предвид, че няма да свалиш повече килограми ако караш на по-строга диета, организмът има нужда от определени хранителни вещества и в даден момент той сам ще си ги набавя от всичко, което може, така че не се ограничавай максимално, няма да се получи.

Ам знаеш ли добър такъв център където го правят този тест?

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh

Ам знаеш ли добър такъв център където го правят този тест?
    Откъде си?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    София

гр. София, ул. Панайот Волов 4 Студио МВ тел.:0886 180 464

Този адрес и телефон беше даден в един сайт.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    и каква Е цената на един такъв тест?
    няма любов

Мега фен
    Град
    София
    На авторката искам да и кажа, че ще започне да и пук за язвата, когато болките станат кофти, когато тръгне по лекари и и кажат, че, за да не я боли трябва да яде едни определени храни, от които се пълнее между другото и, когато трябва да дава пари за лекарства вместо за кафета и дрешки.

Иначе и аз съм любопитна за този тест- каква му е цената и как се прави?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си