- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му разкрия чувствата си?
Здравейте!
Няма да ви разказвам историята си, накратко решила съм да действам (без значение колко усилия ще ми коства да го направя). Той е в моя клас и съм решила да му разкрия чувствата си към него. Въпроса ми е какви думи да използвам, защото всичките тия "Искаш ли да ми станеш гадже?" и тем подобни са ми адски противни (а като се знам колкото и противни да са ми от притеснение и незнание (неопитност) ще изтърся точно това) благодаря предварително, на тези които ми помогнат!!!
Кажи му,че нещо в него те привлича.И ако при него е така нещата просто ще се случат ..
Не казвай, показвай!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ЗдравейБи трябвало да сте се сприятелили вече. Не действай на сляпо-виж дали той се закача,как се държи като цяло, защото най-накрая може да се подиграе с теб.Като видиш как стоят нещата, го задръж след училище и му кажи, че го възприемаш, като повече от приятел
Би трябвало да се усети, айде успех
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ами не сме се сприятелили чак кой знае колко, но може да се каже сме по-близки от преди време говорим си, смеем се заедно на разни простоии, закачаме се, доста често ни се срещат погледите след което или аз или той бързаме да погледнем на другаде, дори приятелите му го бяха бъзикали ама той не знае че съм чула. мисля че и той има някакви симпатии затова реших да действам (ама неопитна съм какво да се правиПървоначално написано от annabelJB
)
Давай тогаваСтискам ти палци
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Еми отиваш при него и му казваш:Първоначално написано от gevitooo
-Здрасти мило, много ма кефиш.Искаш ли да станем гаджета и ше ти пусна.![]()
![]()
![]()
- Тогава вече ще се съгласи .
![]()
Поне така мисля !?!
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
браво бе ...Първоначално написано от SkiCatA
та както другите викат след часовете го задръж и му кажи, че го харесваш и си тръгни или не знам той на другия ден ще ти отговори по скайп или на момента![]()
Искам просто да задам един обикновен и лесен въпрос?
Как можеш да покажеш чувствата си?Помисли си!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
в допълнение, предложи му да излезете някъде(било кафе или разходка)
Абе.. кво да ти кажа
Квото и да ти кажем - пак ще запецнеш като си пред него(явно) и ще изръсиш най-голямата простотия.
А ако нашия те харесва - каквото и да му кажеш - няма да има значение. Защото отговора ще е ясен
В противен случай - каквото и д аму кажеш ще те отреже/мотае.
Така че приказвай си каквото ти е на душата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ви е трудно на вас - момичетата.Спокойно, ако той те харесва, не е нужно да му цитираш стихове. Момчетата просто трябва да ги побутнеш малко, щото сме срамежливи попринцип. Кажи му просто, че го харесваш, ако и той те харесва, работата е уредена, ако не.... вече си го казаха хората, каквото и да кажеш, няма да има смисъл (в това изречение май има прекалено много запетаи,,,,). Ама не стой да чакаш перфектния съвет, действай, че може и да не те чака дълго. М-у другото, браво за куража, не са много момичетата, които правят първата стъпка.
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ееее...да ти кажа на никой не му е лесноПървоначално написано от xNiKx
![]()
![]()
и недей да ме поздравяваш, за нещо което все още не съм направила, че като се знам може да ме хване шубето в последния момент и нищо да не направя
(колкото по-скоро имам удобен момент ще го направя, моля се да не почнат мислите в тип "ами ако..." , ако се случи нещо ще разказвам)
Нищо, важното е че мислиш да го направиш. Има "тестени закуски" дето само си фръцкат задника пред теб и чакат да усетиш, че те харесват по многозначителните им погледи, а ако не им предложиш до 3 дни, 6 часа и 45 минути минаваш в категорията "загубеняци", щото не си разбрал, че те харесват.Първоначално написано от gevitooo
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Всеки път трябва да се измисля нещо оригинално (но да не е глупаво разбира се ) .. иначе се губи забавната част![]()
ПП: Ако някой пита ккое определя дали е глупаво..Тея неща се нагласят според човека
![]()
Кажи му го по-весело, по- на шега, ако те е толкова срам и не можеш да му кажеш в прав текст "Обичам те! Давам сърцето си на теб!" ... мдамм, тъпо е.Затова отиди при него, усмихни му се, питай го как е, бла-бла, и му кажи "Абе копеле, виж ся, ту партс!! Фърст парт: Ай лайк ю. Секънд парт : Ай хев ъ куесчън. Ду ю лайк ми???
" И тъйй...
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy