- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък пенис ..
Здравейте,
От скоро си имам нов приятел с малък пенис.Когато е бил малък, е спрял да расте и когато се надърви става 8-9 см.Аз просто не съм свикнала с такъв размер и не ми е много хубав секса с него.Има ли начин пак да почне да расте ?Много го обичам и не искам да прекъсна връзката ни само, заради секса
Благодаря ви !
Да си върже една гира от 10 кила и да ходи всеки ден с нея. Гаранция че ще порасте. Ама може и да се изтъни
П.П. Що ли изобщо отговарям в тая дивашка тема.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти с темата си,ясно отговори на хората,които казват,че тези сантиметри са достътъчни ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА
как можем да ти помогнем в този случай ми кажи?
- сама си отговори на въпроса
п.с. ако не ти харесва секса с него ела при мен щом 8-9 см не ти стигат аз разполагам с 18 ..![]()
Незнаех,че дойде време за реклами?Първоначално написано от Lucko
![]()
![]()
![]()
Какво значи когато е бил малък е спрял да расте?Сега на колко години е ?
На април ще става на 16 ..
Кандидат-БългарчИ![]()
момченцето в тоя случай е на 15, да приемем че и авторката е на толко някъде 15-14.. аре обясни ми само.. за твойте години как успя да "свикнеш" с големите размери ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
до 21 години на твоя пи ще му порасне бъди спокойа .. той може да е от тези дето се развиват по бавно .. но щом има 9 см значи може да прави деца така че не се безпокой![]()
![]()
Дамата е на 14-15-16 как свикна с големите размери,и знае кое я задоволява??Кандидат - маникенкЪ
An answer in ma`h style+1
Е какво искаш от момчето да го дърпаш и разтягаш ли?Ако наисти на го обичаш го остави го на мира за сега има още 5 години да му расте,а някой път става и изведнъж за 2-3 месеца.Първоначално написано от Babeef
http://www.alosexshop.com/Penis-udyljitel-46862
Случайно попаднах![]()
Иначе, може да порастне с още 2-3 сантиметра.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
винаги е време за рекламаПървоначално написано от Anarchya2
![]()
а по темата: като не ти харесва търси си друг .. малки нинфоманки сте всичките .. бахти как можете да съдите за едно момче по това колко му е голям .. ясно че 8 санта на никого не биха били достатъчни ама нужно ли е да разгласяваш из целия форум че на приятеля ти му е малък![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Купи си краставици от пазари и си ги ръгай датеебав гъза![]()
Тая тема ебавка ли е ? Или авторката е недоразвита хлапачка решила да пусне абсурдна тема , за да се прави на интересна ? На 14-15 и имала ''БОГАТ ОПИТ''абе момиче незнаеш колко жалка изглеждаш само това ще кажа
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
еми като искаш има секс шопове в секи град там има едни неща дет и викат вибратори купи си един 30см и се забавлявай като не ти хар неговата 8-9см гордост някоя др ще я хар
вързва си органа с ластик за палеца на крака и така няколко дена ше има резултат ;![]()
Богат опит,а?![]()
![]()
![]()
Остави човека на мира и си намери някой негро да те оправя![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Мит е, че на негрите са им големи. Истината е, че на негрите им е по-голям в отпуснато състояние, но почти не нараства като се възбудиПървоначално написано от lifelesscorpse