Здравейте, на 19 съм и имам следния проблеми ...С приятелката ми сме заедно от 4 месеца.Водим полов живот от 2-рия месец.Първия път когато се опитахме да го направим не успях да "вдигна самолета" но на следващия път (след няколко дена) успях...и определено мога да кажа че не се спряхме от тогава....та ето и проблема ...през този период на няколко пъти не успях да го вдигна ...имаше един ден когато 2-3 се пробвахме и пак не стана...от което приятелката ми се разтройва.
Не знам какво става с мен...когато започваме да правим любов ,в началото всичко е ОК "пича" е трърд като камък ,но след като свършим с началната фаза(целувки по тялото + френска любов<- само аз правя това) пича спада и става мек...и после ми е хипер трудно даже невъзможно да го вдигна обратно и когато приятелката ми разбере че не е в арекция и се скапва настроението ,което допълнително затруднява нещата ,т.е. да го вдигна обратно. Предната седмица дойде в нас и през ноща тръгнахме да правим любов,но пак не стана...но на другата сутрин всичко си беше много добре даже отлично (и двамата свършихме)...и цялата седмица мина идеално ...но днеска пак имах този проблем...и "малко" се скарахе с приятелката ми .
Та чудих се ако някой е имал същия проблем...или някой който е срещал проблем като моя да сподели решения.Ще съм много благодарен ако някой даде съвет.
п.п.Мислех си да прибягна към медицинска помощ като виагра и тем подобни стимуланти ....но съм твърде млад да ги използвам(и ме е страх от странични ефекти) ...Та ако може съвети който биха могли да помогнат ,но без стимуланти.