.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: БАН от vbox7

БАН от vbox7

Онзи ден получих БАН от vbox7 и въпроса ми е какво трябва да направа,че да имам отново достъп до сайта някой ако може да обесни много ще съм му благодарен

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Ако си получил бан, има причина. Сядай си на гъза следващия път и не нарушавай правилата.

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Ако си получил бан, има причина. Сядай си на гъза следващия път и не нарушавай правилата.
    Човекът не пита дали е направил нещо нередно, а как отново да има достъп до сайта...

http://proxy.org/
    Влез чрез Прокси сървър.

Мисля че трябва да си направиш нова регистрация.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Еми пробвай с нова регистация.. ако не се получи... незнам с какво IP си ? Постоянно ли е или се променя... ако се променя супер ресваш рутера и пак си влизаш в вбокса но ако е реално...

Ако има следващ път, тоест ако не е баннат перманентно.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Пиши на админа и му реви и му се извинявай както pubera каза "Ако има следващ път, тоест ако не е баннат перманентно." А и не съм чувал за бан от вбокс нещо много лошо си направил сигурно

Наистина както каза Petrow ако не си с реално ИП ресваш модема и си готов ама ако си с реално не знам моли се там на модераторите и тва е Следващия път по внимателно
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Де ве мухльо и аз съм баннат от вбокс и то само заради псувни и това при положение че мен почват да ме псуват.. Аз само им отговарям няма да стоя като путка я Въпроса не е в това как се е държал той или аз! Въпроса е в това,че админите във вбокс са зверски тъпи парчета или РСТП ( Рядко Срещано Тъпо Парче,за който незнае или неможе да се сети какво е РСТП. ) Нямам думи просто админите са некви 8-10 годишни сополанковци които вместо повече да се интересуват кво е станало как е станало и защо е станало ии най-вече кой е по-виновен банват наред тези за които не им изнася - Лапетии прости са направо смешници
    Искам трева

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Наистина както каза Petrow ако не си с реално ИП ресваш модема и си готов ама ако си с реално не знам моли се там на модераторите и тва е Следващия път по внимателно
    Да ама има едно голямо "АКО" ... Попринцип ако е ловджийска дума демек е като игра на тука има тука нема.. Ти казваш ако е с нереално.. ами аз да те попитам ако е с реално какво правим тогава!?
    Искам трева

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Еми пробвай с нова регистация.. ако не се получи... незнам с какво IP си ? Постоянно ли е или се променя... ако се променя супер ресваш рутера и пак си влизаш в вбокса но ако е реално...
    Той казва че е баннат следователно неможе да влезе във вбокс,а иначе казано неможе да прогва да си направи нова регистрация.
    Искам трева

Цитирай Първоначално написано от ospower
    Човекът не пита дали е направил нещо нередно, а как отново да има достъп до сайта...

http://proxy.org/
    Влез чрез Прокси сървър.
    Аз до сега няколко пъти пробвах с прокси ама много цепеше незнам защо така.. а нета не е толкова слаб нормален е..
    Искам трева

Голям фен Аватара на playhard1
    за всяко нещо си има начин http://www.bgproxy.com/
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    имаше една програма прокси маи в калдата я дръпнах имах един банн в форум и в тъз програма ме пусна без проблем напиши в търсачката в калдата IP и разгледаи

Голям фен Аватара на playhard1
    RadioMan а като толкова знаеш ае кажи ми как се прави без програма, най-простия, обикновен и лесен начин? Баннали са те от някъде, имаш даден прокси сървър. Как без помощта на ничия програма ще се възползваш от прокси сървъра?
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Добро утро. И аз имам подобен проблем, обаче не ми баннаха акаунта а ме баннаха по ип. С реално ип съм , чрез прокси трябва да чакам много за нищожен резултат, а пък съм хостер и поддържам съвръври, че да сменям ип ! Някакви идеи ?

Супер фен
    Ако са те баннали по ип bgproxy.net

Повече от фен
    Пробвай с нова регистрация.Ако е по IP и ти си с реално иди до доставчика ти (или се обади) кажи, че искаш нов IP адрес и би трябвало да го сменят. Ако си с статично дърпаш кабела и си готов

Поддържам сървъри, няма как да го сменя !

ако си с мозилла изповаш private browsing, иначе мен ме баннаха за 3 месеца за "системни нарушения" (писах им имейл, лъгах че тва бил брат ми и т.н) и ми го свалиха днес.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от abs0lut
    Де ве мухльо и аз съм баннат от вбокс и то само заради псувни и това при положение че мен почват да ме псуват.. Аз само им отговарям няма да стоя като п***а я Въпроса не е в това как се е държал той или аз! Въпроса е в това,че админите във вбокс са зверски тъпи парчета или РСТП ( Рядко Срещано Тъпо Парче,за който незнае или неможе да се сети какво е РСТП. ) Нямам думи просто админите са некви 8-10 годишни сополанковци които вместо повече да се интересуват кво е станало как е станало и защо е станало ии най-вече кой е по-виновен банват наред тези за които не им изнася - Лапетии прости са направо смешници
    Я си сядай и ти на газа (пиша го грешно щот сега модератоите ще си помислят, че го обиждам, а аз само му правя комплимент, защото истинската дума е гъ* с "Ъ", както еб* с ева с "В") и така админите във vbox7 не са случайно попаднали там и залагам си левия,че десния ще ми трябва, че тези "малчогани" дет им викаш "сополанковци" знаят повече от тебе и знаят сиг до колко са числата в един Internet Protocol и така сами си правете извода ине скачайте веднага на хора, които не сте виждали, не познавате и не знаете нищо за тях. Това е напълно детска реакция, хабя си силите по-този форум, гледам да не пиша често, но такива коментари изнервят крайно човек. Моля те спаси ми Невроните, че при мене вече са на изчезване.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    Индия
    Лошо... И аз получих бан от сайта "вбокс7" днес, но няма да опитвам да влизам чрез проксита или програми, защото още повече ще пострадам. Банът от сайта не е завинаги, той е само временен.

Цитирай Първоначално написано от drzn Виж мнението
    Лошо... И аз получих бан от сайта "вбокс7" днес, но няма да опитвам да влизам чрез проксита или програми, защото още повече ще пострадам. Банът от сайта не е завинаги, той е само временен.
    Временен като няколко дни .. седмици .. месеци?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    А аз искам да попитам нещо свързано пак с бох-а. Извинявам се на автора, че използвам, виждам че и не е много нова, но както и да е. Аз мога да влизам в сайта, но не мога да гледам клипове, не знам защо така, не зареждат?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си