- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАН от vbox7
Онзи ден получих БАН от vbox7 и въпроса ми е какво трябва да направа,че да имам отново достъп до сайта някой ако може да обесни много ще съм му благодарен
Ако си получил бан, има причина. Сядай си на гъза следващия път и не нарушавай правилата.
Човекът не пита дали е направил нещо нередно, а как отново да има достъп до сайта...Първоначално написано от SolusChristus
http://proxy.org/
Влез чрез Прокси сървър.![]()
Еми пробвай с нова регистация.. ако не се получи... незнам с какво IP си ? Постоянно ли е или се променя... ако се променя супер ресваш рутера и пак си влизаш в вбокса но ако е реално...![]()
Ако има следващ път, тоест ако не е баннат перманентно.Първоначално написано от SolusChristus
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Пиши на админа и му реви и му се извинявай както pubera каза "Ако има следващ път, тоест ако не е баннат перманентно." А и не съм чувал за бан от вбокс нещо много лошо си направил сигурно![]()
Наистина както каза Petrow ако не си с реално ИП ресваш модема и си готовама ако си с реално не знам моли се там на модераторите и тва е
![]()
Следващия път по внимателно
![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Де ве мухльо и аз съм баннат от вбокс и то само заради псувни и това при положение че мен почват да ме псуват..Първоначално написано от SolusChristus
Аз само им отговарям няма да стоя като путка я
Въпроса не е в това как се е държал той или аз! Въпроса е в това,че админите във вбокс са зверски тъпи парчета или РСТП ( Рядко Срещано Тъпо Парче,за който незнае или неможе да се сети какво е РСТП. ) Нямам думи просто админите са некви 8-10 годишни сополанковци които вместо повече да се интересуват кво е станало как е станало и защо е станало ии най-вече кой е по-виновен банват наред тези за които не им изнася - Лапетии прости са направо смешници
![]()
Искам трева
Да ама има едно голямо "АКО" ... Попринцип ако е ловджийска дума демек е като игра на тука има тука нема..Първоначално написано от bebzgirl
Ти казваш ако е с нереално.. ами аз да те попитам ако е с реално какво правим тогава!?
![]()
Искам трева
Той казва че е баннат следователно неможе да влезе във вбокс,а иначе казано неможе да прогва да си направи нова регистрация.Първоначално написано от Petrow
Искам трева
Аз до сега няколко пъти пробвах с прокси ама много цепеше незнам защо така.. а нета не е толкова слаб нормален е..Първоначално написано от ospower
![]()
Искам трева
за всяко нещо си има начинhttp://www.bgproxy.com/
Do you know what is loneliness, among so much people?
имаше една програма прокси маи в калдата я дръпнах имах един банн в форум и в тъз програма ме пусна без проблем напиши в търсачката в калдата IP и разгледаи
RadioMan а като толкова знаеш ае кажи ми как се прави без програма, най-простия, обикновен и лесен начин? Баннали са те от някъде, имаш даден прокси сървър. Как без помощта на ничия програма ще се възползваш от прокси сървъра?
Do you know what is loneliness, among so much people?
Добро утро. И аз имам подобен проблем, обаче не ми баннаха акаунта а ме баннаха по ип. С реално ип съм , чрез прокси трябва да чакам много за нищожен резултат, а пък съм хостер и поддържам съвръври, че да сменям ип ! Някакви идеи ?
Ако са те баннали по ип bgproxy.net![]()
Пробвай с нова регистрация.Ако е по IP и ти си с реално иди до доставчика ти (или се обади) кажи, че искаш нов IP адрес и би трябвало да го сменят. Ако си с статично дърпаш кабела и си готов![]()
Поддържам сървъри, няма как да го сменя !
ако си с мозилла изповаш private browsing, иначе мен ме баннаха за 3 месеца за "системни нарушения" (писах им имейл, лъгах че тва бил брат ми и т.н) и ми го свалиха днес.
Я си сядай и ти на газа (пиша го грешно щот сега модератоите ще си помислят, че го обиждам, а аз само му правя комплимент, защото истинската дума е гъ* с "Ъ", както еб* с ева с "В") и така админите във vbox7 не са случайно попаднали там и залагам си левия,че десния ще ми трябва, че тези "малчогани" дет им викаш "сополанковци" знаят повече от тебе и знаят сиг до колко са числата в един Internet Protocol и така сами си правете извода ине скачайте веднага на хора, които не сте виждали, не познавате и не знаете нищо за тях. Това е напълно детска реакция, хабя си силите по-този форум, гледам да не пиша често, но такива коментари изнервят крайно човек. Моля те спаси ми Невроните, че при мене вече са на изчезване.Първоначално написано от abs0lut
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Лошо... И аз получих бан от сайта "вбокс7" днес, но няма да опитвам да влизам чрез проксита или програми, защото още повече ще пострадам. Банът от сайта не е завинаги, той е само временен.
А аз искам да попитам нещо свързано пак с бох-а. Извинявам се на автора, че използвам, виждам че и не е много нова, но както и да е. Аз мога да влизам в сайта, но не мога да гледам клипове, не знам защо така, не зареждат?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"