Цитирай Първоначално написано от abs0lut
Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
Ако си получил бан, има причина. Сядай си на гъза следващия път и не нарушавай правилата.
Де ве мухльо и аз съм баннат от вбокс и то само заради псувни и това при положение че мен почват да ме псуват.. Аз само им отговарям няма да стоя като п***а я Въпроса не е в това как се е държал той или аз! Въпроса е в това,че админите във вбокс са зверски тъпи парчета или РСТП ( Рядко Срещано Тъпо Парче,за който незнае или неможе да се сети какво е РСТП. ) Нямам думи просто админите са некви 8-10 годишни сополанковци които вместо повече да се интересуват кво е станало как е станало и защо е станало ии най-вече кой е по-виновен банват наред тези за които не им изнася - Лапетии прости са направо смешници
Я си сядай и ти на газа (пиша го грешно щот сега модератоите ще си помислят, че го обиждам, а аз само му правя комплимент, защото истинската дума е гъ* с "Ъ", както еб* с ева с "В") и така админите във vbox7 не са случайно попаднали там и залагам си левия,че десния ще ми трябва, че тези "малчогани" дет им викаш "сополанковци" знаят повече от тебе и знаят сиг до колко са числата в един Internet Protocol и така сами си правете извода ине скачайте веднага на хора, които не сте виждали, не познавате и не знаете нищо за тях. Това е напълно детска реакция, хабя си силите по-този форум, гледам да не пиша често, но такива коментари изнервят крайно човек. Моля те спаси ми Невроните, че при мене вече са на изчезване.