- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да кача кг?
1.90м 76кг съм 17 г.
имам мн бърз метаболизъм и не качвам почти нищо,въпреки че не ям въобше малко .. аз скоро тръгвам и на fitnessче отново ама ако може някакъв съвет ,че да кача малко кила
ако яденето не помага вземай добавки![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ами фитнеса ще ти помогне.Яж достатъчно и тренирай правилно и ще натрупаш килограми във вид на мускули.Което е по - приятно от мазнини, едва ли искаш да качиш такива килограми=)
След още някоя година ще почнеш да качваш доста по-осезателно. И аз съм 1.87 - 75 кила на 17 години, като излезеш от пубертета напълно, метаболизма ти ще функционира по различен начин. Просто си екто- към мезоморф, според мен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ядене му е майката и то в големи количества.Казваш,че не ядеш малко-това което ядеш сега почвай малко по малко да го увеличаваш.И не се мери постоянно щото е вредно да гониш неква разлика от 1 -2 килограма само дето си се наял като животно.Яж равномерно през деня и тренирай усилено.Резултата ще се забележи и от теб в огледалото и от околните.
Хората да отслабват мислят а ти да качваш.Не се намират много такива хора![]()
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:
Ja, ja. Съгласна.Първоначално написано от MeLsSs
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Същия проблем, в женски вариантМазните храни няма да помогнат, най-много да си навредиш на здравето.
![]()
еlsy![]()
Яйца , пилешко , свинско , ориз , картофи , бирена мая.
Хубава фитнес програма за качване на ММ и след месец си с 10 кг отгореУспех.
Първоначално написано от washky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо смешно ли казах ?Първоначално написано от ZipFail
На мен така ми влияе всичко това...А на него дали ще помогне незнам да пробва.Така че ироничния ти смях може да го запазиш за себе си,комплексиран идиот.
Качи по този начин 10 кг мускулна маса отгоре и ми звънни, ще те уредя да изнасяш лекции на Шварценегер.Първоначално написано от washky
Все пак съвета ти е добър, но 10 кг е невъзможно. Поне за в нашата галактика.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Всеки човек е индивидуално за себе си , аз съм от типа , бързо качвам , бързо свалям , има ли хубава манджа и добри тренировки резултата е на лице.Няма ли манджа и с хубава тренировка все тая , нещата са свързани , важното е да уцелиш идеалното за теб.Лек ден на всезнаещите.
10 кила разлика в килограми нема как да стане за месец...Става постепенно и по малко качването......периодите се редуват -качване,чистене и пак така
Вместо да си давате парите за химии и добавки или квото и да е, дайте ги за ядене и тренирайте пак ефекта ще е същия и ще е по-здравословно.
Само воля се иска.
Човека може да е качил 10 килограма, но аз мога да гарантирам 100% че не са мускулна маса, 10 кг и за година чиста мускулна маса си е трудно, а за месец е направо невъзможно.
Със стероиди за няколко седмици може да качиш 10-тина кг. Но без химия, не! К'вито и добавки да пиеш.