- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко проблемче с любовта
Аз съм на 15 преместих се в друг град заради училището. Проблема е че не мога да си намеря гадже преди това съм имал но сега в новото място нямам а съм тук от септември повечето ми приятели са оттук така че проблема ми не е в това. Не съм задръстен излизам с приятели насам натам не съм като някои мои набори които висят по цял ден пред компа. И в моето даскало има много малко момичета и те са с по 3 години по-големи от мен. Искам да разбера от къде идва проблема не смятам че съм грозен или с лош характер и обноски. Моля който има съвети към мен да ги сподели.![]()
Това да не ти е някоя поръчка, която се бави. Любов не се намира така. Не и по каталог.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като излизаш "насам натам" не си ли си харесал някое момиче? Ако си харесал - отиди при нея запознайте се поговорете си вземи й скайпа покания да излезнете пък квото стане![]()
А ти какво правиш по въпроса?Разговаряш ли с момичета,излизаш ли с момичета?Или чакаш те да се наредят на опашка и всяка да ти казва колко си красив и колко те харесва?Според мен не бързай толкова да започнеш връзка,която ще приключи след месец най-много,а търси някое момиче с което ще си по-дълго време,и с което ще си истински щастлив.Късмет![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...
точно в това е проблема не съм срещнал момиче. и мисля че проблема е в мен.Първоначално написано от Sc0field
Ще срещнеш..не става по поръчка,както казаха.
Когато тогава!
ИдиотПървоначално написано от martoto
Аз като седя на компа по цял ден,си имам гадже и пак намирам време за нея
![]()
![]()
Е не се отчайвайПървоначално написано от martoto
то не е да щракнеш с пръсти и да се появи момичето на живота ти
Бъди търпелив все някога ще я срещнеш
![]()
Всичко с времето си...
ем стой си не излизай никъде бъди мишка и задръстенякПървоначално написано от UNITED
ем стой си не излизай никъде бъди мишка и задръстеняк. Мисля че коментара ми е излишен но просто се изказа много остро и необмисленоПървоначално написано от UNITED
Еми ти си го каза - нямало момичета там, освен това не е задължително да си хващаш от даскалото ти. Предполагам, че това е единственото ти общуване с момичета. Трябва да се срещаш с момичета и извън училище. За това, обаче, не мога да ти помогна, щото и аз съм така.Ама спокойно, очевидно не е в теб проблема.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Абе и на мен така ми се струва ама нзПървоначално написано от ef4etyYy
не става дума за момичето на живота ми все пак съм на 15 просто да има любов между нас но това е друга темаПървоначално написано от Sc0field
Аз задръстеняк ?Първоначално написано от martoto
Ако под задръстеняк разбираш човек който обича компютъра си,жестоко си се излъгал брат
. Ти като си толкова "печен" що не си намериш момиче,ами питаш нас по форумите,каточели някой ще ти прати по пощата
.И вместо да ми казваш,че аз стоя в нас кат' мишка,се виж ти вместо да пишеш по форумите,излез навън може и да ти излезе късмета
.Споко дишай
![]()
Любовта не се търси .. А тя те намира..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
абе няма да споря с тебе не съм казал че този който обича компа е задръстеняк а този който не става от него а ти каза че по цял ден си на него не че немога ей са ще отида и ще си хвана някое по евтино. Казваш ми да изляза навън е аз не съм спирал да излизам. Пишел съм по форумите те нали за това са направени.Първоначално написано от UNITED