.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Основа за грим

Видях в http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=309557 тази тема,че едно момиче беше написало,че е много по-добре под фон дьо тена да се слага основа за грим,а не крем.Можете ли да ми препоръчате някаква марка и съответно да ми кажете ориентировачни цени ?
    Мерси предварително

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Моята е една на Лумене, продълговата тубичка и мисля, че капачката е синя. Или пък е зелена. Аз си я купих отдавна и не помня точната цена. Мисля, че между 15-20лв. Не я ползвам много често, защото не ми трябва. Но наистина е хубава.

ЕДИТ: http://style.pop.bg/articul1811.html
    Това е.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ами аз съм пробваля на avon и ми хареса ма не я купих ама сега пак съм се навила и тоя път ще си я купя около 12 мисля че е

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И аз ще следя темата , защото се каня да си купувам основа за грим :P а незнам каква да е..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    И аз ще следя темата , защото се каня да си купувам основа за грим :P а незнам каква да е..
    Ме 2

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Нюансираща основа за грим Magix SPF15 - 12,50 в новия каталог на Ейвън, а има и течна също 12,50

Мерси
    Ще пробвам най-вероятно Magix SPF15 или направо ще питам в магазина да ми препоръчат някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си