- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Istoriq
hora zdraveite sajalqvam 4e pi6a taka no nqmam fonetika predcaritelno se izvinqvam eto istoriqta koqto me oburkva i mi e ujasno gadno ot meseci nasam ...
na4i s priqtelkata mi hodehme godina i devet meseca na nova godina praznuvahme v nas s priateli mn qko be6e kogato vsi4ko svar6i v staqta mi bqh naprail sve6ti vino rozi be mn qko s edna dumana neq mn i haresa izglejda6e mn trognata noo to4no v tozi moment mi kaza 4e me obi4a no e vlubena v drug neznam kak stava tova...no iska6e da se razdelim ot togava nqmam nikva vruzka s nikoe momi4e trudno mi e da pogledna drugo momi4e obi4am q neq govorih da se saberem tq kaza 4e iska sme samo priateli ..... vijdam q s novoto si gadje radvam se 4e e 6tasliva no i mi e ujasno gadno onazi ve4er bqhme se sabrali v edin priatel tq be6e tam s gadjeto si koito e pi4 ob6to vzeto kato vijdam horata s polovinkite si i to moite priateli ot4aivam se super mnogo neznam kvo da napraq ;(
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop