но погледни го от добрата страна - в темата ти пишат живи примери за това колко некадърен е народа... (1 пост нагоре) но аз, като Chacho, имам в моето обкръжение усмихнати лица и весело настроение... дори като ходя по центъра на града ми, пак единствените навъсени хорица са 2-3 пенсионери, които са недоволни от пенсиите (и с право)... не знам от кой град си, нито по какви главни улици вървиш, че да виждаш толкова сериозни и вглъбени лица, но, както бях захванал в една тема - огледай се - ежедневието днешни дни е забързано и стресово.. нямаш време да се усмихнеш, бързаш да доживееш деня... да, '95 ме съмнява да го виждаш така точно (аз съм 92), но аз го виждам в родителите си... и те гледат да нахранят семейството си, радват се на малкото в живота, спестяват си за благинки, от които и децата им намазват... зависи от хората, наистина, но, о, да - те постигат нещо...
по това, което видях от началния ти пост, мисля, че си стеснила малко кръга хора... и цялото това нещо е насочено към някого...