Цитирай Първоначално написано от monkata95s
Омръзна ми от такива . Искам хората да се пробудят . Омръзна ми от слепци и глупци . Заобиколена съм от мърши . Никой не си мърда гъза за нещо по-далеч от носа и семейството си . Масово хората живеят с комунистическото остаряло мислене . Не приемат добре доброволците и ги мислят за тъпи хора . Всичко без пари не си струва :@ Мамка му о... омръзна ми . Кой е създал тази представа за живот ??? Да учиш , да следваш , да създадеш деца , да работиш , да гледаш внуци и да умреш . Ако си нещо по-различно от тази предсстава си тъп и побъркан . Създаден е отвратителен свят и мислене . Хората които мислят в перспектива са единици . :@ не искам да живея така .... искам да се махна от тая дупка , вуняща на лайна и мърша :@ :@:@ http://news.zapernik.com/149185.html
Хората не приемат твоите виждания.Boo hoo hoo.
А помисли ли,че може би просто не им пука за твоето мнение,понеже си имат СВОЕ?Или че може би не твоите виждания са правилни,или ако са,то всичко е относително и са правилни за теб колкото са техните за тях?Не искам да се държа грубо,но начинът по който си си изляла мислите в този пост е обиден и груб без какъвто и да било повод за това.Ако хората са мърши за теб,нормално е ти да си мърша за тях.