Цитирай Първоначално написано от monkata95s
Искам когато изляза навън да гледам усмихнати хора ... направи си експеримента да излезеш навън един ден , да се разходиш по някоя по оживена улица и да се вгледаш в хората .... въпреки слънчевото времете имат мрачни изражения.... ще видиш че усмивките на лицата им липсват . Искам хората да правят нещо ... да се занимава някой с животни , други с природа , трети с изоставени деца , четвърти с озоновата дупка и тн . Когато изляза да давам брошури (за животни или за БМЧК , тъй като съм доброволка на тези места ) в центъра на моя град хората да не ме подминават , защото си мислят че съм поредната занимаваща ги с картички за едно левче и тн . Да не се правят дарения само на празници ... да не се съди по човек дали е умен или тъп по оценките в училище .. да не съдят децата по родителите и обратно .... да не убиват и да не търсят виновника винаги в някой друг , а и в себе си .... искам различно мислене !
Нали се сещаш, че всички искат това, но това не се случва само с искане и с щракване на пръстите трябва и работа Затова спри само да изреждаш какво искаш от живота, а вземи направи нещо!