Града в който живея е Перник . Носят се "прекрасни " слухове за града , но много малко да вярни . Моето обкръжения (ней-близките ми приятели) са винаги усмихнати изпълнени с оптимизъм ... опитвам се да си подбирам хората с които общувам ,ала масово хората са намръщени и навъсени . Има единици които се усмихват , но са единици . А относно кучетата ... аз лично нямаше да се разплача ако някое куче нахапеше човек , тъй като хората заслужават много по гадни неща , заради действията си спрямо животните и природата . А Да питам аз мислите ли , че ако всеки си гледаше кучето и не го изхвърляше на улицата , защото ака и пишка където иска , или не е породисто и куп подобни неща , щеше да има нахапани хора ? НЕ ! Ако хората не си изхвърляха кучетата безразборно , разните организации щяха да прибират малкото останали улишни в кучкарник или да им намерят дом . всички се оплакват как кучетата се множат и ги хапят , обаче никой не спира да си изхвърля ненужното псе !
Относно това не става само с "искам" , аз за да казвам тази дума , занчи правя нещо по въпроса . Най-малкото което зависи от мен се усмихвам често , радвам се на всеки слънччев лъч , на всяка тревичка , гледам си хучето и не си хвърляп примерно боклуците по земята . Елементарни неща които малко хора правят ! Доброволец съм на местата в които ми харесва и се опитвам да оправя света ! Проблема е , че са единици хората които правят подобни неща . Истина е , че по голямата част имат съвсем друга ценностна система от моята . Всеки живее сам за себе си . Всеки е 99% егоист . 1-ния % отсва за грижата за семейството си . Повечето хора като видят нещо лошо го подминават и все едно не са видяли нищо . Ако утре родител как удря детето си , масово ще подминете и ще кажете "това е нещо нормално " . Всички знаем , че не е правилно , ала всеки подминава такива гледки се едно не се случват .

Аз обаче все още си оствам с надецждата , че внуците ми ще живеят е една различна България , която ще бъде мноого по добра и няма да са свидетели на такива мизерии както аз днес !
Благодаря на всички които изобщо си направиха труда да ми прочетат коментара