.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Женски оргазъм.

Знам, че има много такива теми но аз пак да питам. Как едно момче може да разбере, че момиче е достигнало до оргазъм. Моите впечатления са,че момичето се навлажнява много и полови и орган инпулсира, като се свива и отпуска?

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Освен че половият й орган пулсира по погледа й,по реакциите й със сигурност ще разбереш ако е получила оргазъм.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Женски оргазъм.

Цитирай Първоначално написано от Bimbi
    Знам, че има много такива теми но аз пак да питам. Как едно момче може да разбере, че момиче е достигнало до оргазъм. Моите впечатления са,че момичето се навлажнява много и полови и орган инпулсира, като се свива и отпуска?
    Последното изречение е доста неграмотно.
    Иначе, сам си си отговорил на въпроса + учестено дишане , стенания (приемрно) и т.н.

Re: Женски оргазъм.

Цитирай Първоначално написано от Bimbi
    Много правилни наблюдения! Поздрави!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Отговора е много прост - Не можеш! Една жена може да те заблуди така, че сам да си говориш А .. и кво ти пука,нали ти си правиш кефа

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    Освен че половият й орган пулсира по погледа й,по реакциите й със сигурност ще разбереш ако е получила оргазъм.
    За свиването е знак, а не физиономиите и тн.Аз мога да изиграя такъв оргазъм такива физионимии да правя и такива звуци да издавам, ама отдолу нищо няма да се свива и отпуска

За свиването е знак, а не физиономиите и тн.Аз мога да изиграя такъв оргазъм такива физионимии да правя и такива звуци да издавам, ама отдолу нищо няма да се свива и отпуска

Ще вика
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си