- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моникини.
^ Ами, че те затова го правят бе, дори да не си признават пред себе си някои.
И сега ако кажат, че не е така - тогава защо им пука, че ще се изпекат неравномерно и че щели да приличат на бели сирена - е че ако няма да свалят дрехите/банските то няма да се вижда и няма за какво да им пука, а щом им пука значи иска да се показват и да изглеждат добре по цици.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз така мисля!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ммм, малко биеш в грешната посока. Не харесвам ивиците, които остават . Все се виждат , като сложа някое потниче. Не се вея по цици . Просто се пека така. Целта не е да привличам внимание . Целта е да получа хубав равномерен тен. Доставя ми удоволствие да гледам как всеки един сантиметър от кожата ми е с равномерна пигментация , без белези , без пъпки. Това ми повишава самочувствието. А не някакви чичковци - зяпачи, които гледам да избягвам, че ми е мил живота.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Повърхностно (това с тена) , но всеки има право да бъде малко суетен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Разликата е в моралното отношение. Границата във възприятието м/у морално и неморално се явява точно това малко парче плат на прашките например, с които се пекът "моралните" момичета. За разлика от тях ние поне имаме хубав тен.Първоначално написано от infatuation
Аз лично изобщо не целя да привличам внимание. Не е като да отида на някой обществен плаж и да се изтъпаня напълно гола пред 100 дечица...Естествено, че ако ще съм гола ще си отида на нудистки плаж. Там всички сме си еднакви и честно казано това, че другите са голи не ми прави впечатление.
Ами в това е въпроса, че на теб не ти пука дали тена ще е равномерен или не, а при някой наистина стои много грозно.Първоначално написано от loliii
По темата не съм ходила по монокини, но имам желание.
"Колкото повече, толкова повече..!"
И аз така. От малка си ходя по монокини, а миналата година опитах и на нудиски плаж с приятелки. Не ме интерисува, кой ще ме види, в началото ми беше стеснително, но после се отпуснах.Първоначално написано от Callisto
Е да ви кажа чесно харесват ми на плажа момичета по цици!![]()
А другите мъже предпочитат теб![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А бе всичко зависи от това, как човек възприема голотата. Аз съм свикнала от малка така ме е учила майка ми, и го правя защото ми харесва и се чуствам по-добре и не ме интересуват другите. А и предполагам и другите момичета са пекат по монокини, не само заради тена, но и чуството и свободата.![]()
Само така Fany, много млади момичета виждат че няма нищо срамно и им е по-готино така на плажа.Първоначално написано от Fany
^То не е до срам... предпочитам гаджето ми да показва гърдите си само на мен.. на плажа е пълно с непълнолетни, пък и с пълнолетни чекиджии. Виждал съм как я зяпат дори в мое присъствие и не ми е приятно.. камо ли ако се съблече... и btw според мен наличието на разлика е секси по свой особен начин. Някак 'говори' ми, че тя ми ги показва само на мен and I feel special this way![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Всеки сам си решава, как да ходи на плажа. Дали да бъде с цял дански, дали по монокини, дали без бански.Първоначално написано от V14D0
И аз не съм от срамежливите на плажа, ходя си по цици защото така ми е кеф и искам еднакъв тен по тялото ми. На 17 години съм имам хубави гърди и не се срамувам!![]()
Първоначално написано от infatuation
FUCK-тически не ме интересувате..
за тва хода на нудистки плажПървоначално написано от infatuation
![]()
![]()
![]()