.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Моникини.

^ Ами, че те затова го правят бе, дори да не си признават пред себе си някои.
    И сега ако кажат, че не е така - тогава защо им пука, че ще се изпекат неравномерно и че щели да приличат на бели сирена - е че ако няма да свалят дрехите/банските то няма да се вижда и няма за какво да им пука, а щом им пука значи иска да се показват и да изглеждат добре по цици.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    И сега ако кажат, че не е така - тогава защо им пука, че ще се изпекат неравномерно и че щели да приличат на бели сирена - е че ако няма да свалят дрехите/банските то няма да се вижда и няма за какво да им пука, а щом им пука значи иска да се показват и да изглеждат добре по цици.
    И аз така мисля!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ммм, малко биеш в грешната посока. Не харесвам ивиците, които остават . Все се виждат , като сложа някое потниче. Не се вея по цици . Просто се пека така. Целта не е да привличам внимание . Целта е да получа хубав равномерен тен. Доставя ми удоволствие да гледам как всеки един сантиметър от кожата ми е с равномерна пигментация , без белези , без пъпки. Това ми повишава самочувствието. А не някакви чичковци - зяпачи, които гледам да избягвам, че ми е мил живота.
    Повърхностно (това с тена) , но всеки има право да бъде малко суетен.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    всеки си има принципи : ) разликата между едно парче плат и отсъствието му не е особено голямо..
    Разликата е в моралното отношение. Границата във възприятието м/у морално и неморално се явява точно това малко парче плат на прашките например, с които се пекът "моралните" момичета. За разлика от тях ние поне имаме хубав тен. Аз лично изобщо не целя да привличам внимание. Не е като да отида на някой обществен плаж и да се изтъпаня напълно гола пред 100 дечица...Естествено, че ако ще съм гола ще си отида на нудистки плаж. Там всички сме си еднакви и честно казано това, че другите са голи не ми прави впечатление.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    всеки си има принципи : ) разликата между едно парче плат и отсъствието му не е особено голямо..
    Всъщност това парче плат променя коренно нещата. Показва кои хора са срамежливи и кои не, на кои им пука от голотата и на кои не, кои са по-разкрепостени /дори малко луди за мен/ и кои не.
    Аз лично никога не бих се съблякла на плажа или където и да е пред толкова много народ. Нито ми пука за тена /аз по принцип не се старая да хващам/, нито пък ми пука дали е равномерен. И освен това за кво ви е равномерен тен - да си го гледкате? Нз, не го разбирам това.
    Ами в това е въпроса, че на теб не ти пука дали тена ще е равномерен или не, а при някой наистина стои много грозно.
    По темата не съм ходила по монокини, но имам желание.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз си ходя гола на плажа още от както бях на 13(сиреч вече 4/5 години), заспах на плажа по къси панталонки, дупето ми беше снежно бяло, а краката като на негърче. От тогава не съм облякла бански. Ми не се срамувам. Ходя си на нудистки плажове. Вярно срещала съм много приятели, но какво толкова все едно не сме се виждали голи по съблекалните толкова много години наред.
    И аз така. От малка си ходя по монокини, а миналата година опитах и на нудиски плаж с приятелки. Не ме интерисува, кой ще ме види, в началото ми беше стеснително, но после се отпуснах.

Е да ви кажа чесно харесват ми на плажа момичета по цици!

Ми при мен основното, е че не искам да се изпека на горнище .. после не ми харесват как стоят разликите .. пък и няма какво да крия Пък и предпочитам моя мъж да гледа мен ,а не другите които са по монокини

А другите мъже предпочитат теб
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

А бе всичко зависи от това, как човек възприема голотата. Аз съм свикнала от малка така ме е учила майка ми, и го правя защото ми харесва и се чуствам по-добре и не ме интересуват другите. А и предполагам и другите момичета са пекат по монокини, не само заради тена, но и чуството и свободата.

Цитирай Първоначално написано от Fany
    А бе всичко зависи от това, как човек възприема голотата. Аз съм свикнала от малка така ме е учила майка ми, и го правя защото ми харесва и се чуствам по-добре и не ме интересуват другите. А и предполагам и другите момичета са пекат по монокини, не само заради тена, но и чуството и свободата.
    Само така Fany, много млади момичета виждат че няма нищо срамно и им е по-готино така на плажа.

^То не е до срам... предпочитам гаджето ми да показва гърдите си само на мен.. на плажа е пълно с непълнолетни, пък и с пълнолетни чекиджии. Виждал съм как я зяпат дори в мое присъствие и не ми е приятно.. камо ли ако се съблече... и btw според мен наличието на разлика е секси по свой особен начин. Някак 'говори' ми, че тя ми ги показва само на мен and I feel special this way
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Цитирай Първоначално написано от V14D0
    ^То не е до срам... предпочитам гаджето ми да показва гърдите си само на мен.. на плажа е пълно с непълнолетни, пък и с пълнолетни чекиджии. Виждал съм как я зяпат дори в мое присъствие и не ми е приятно.. камо ли ако се съблече... и btw според мен наличието на разлика е секси по свой особен начин. Някак 'говори' ми, че тя ми ги показва само на мен and I feel special this way
    Всеки сам си решава, как да ходи на плажа. Дали да бъде с цял дански, дали по монокини, дали без бански.

И аз не съм от срамежливите на плажа, ходя си по цици защото така ми е кеф и искам еднакъв тен по тялото ми. На 17 години съм имам хубави гърди и не се срамувам!

Смешно е не когато се печеш без горнище, а когато се срамуваш от тялото си и си се набутал в някви цели бански и после половината ти тя тяло е сирене ; )
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Смешно е не когато се печеш без горнище, а когато се срамуваш от тялото си и си се набутал в някви цели бански и после половината ти тя тяло е сирене ; )
    за тва хода на нудистки плаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си