- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в гърба
Привет... надявах се никога да не пиша в тази тема за съвет ... но ето и до мен стигна.. Преди около 4 месеца започнах да тренирам плуване.. в началото всичко си беше ок.. Но след време започнаха ужасни болки в гърба по точно между кръста и гръбначният мозък (средата на гръбначният стълб) Винаги се усещаха след тренировки ужасно рядко съм ги чувствал когато съм в басейна .. опитах масажи какво ли не бях стигнал до там че да спра.. с плуването ( може да кажете за едните тренировки ли си но ужасно го обичам спорта и сам през лятото много често плувам по километри просто защото ми харесва ) Но изведнъж в началото на февруари болката изчезна бях като нов.. мислех че проблема е решен напълно.. но явно съм грешал отново болката се появи .. този път с пъти по силна от преди... ОТ 2-3 дена са като скован не мога да се наведа изобщо едвам стоя седнал повече от 1 час .. едиствено в легнало положение отшумява малко... Мазила какво ли не съм опитвал няма решение.. ако някой е претърпявал подобен проблем нека даде мнение по въпроса.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от usmiv4o
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Очакваш ли при такъв проблем, при това постоянен..във форум да ти дадат адекватно мнение? направо си взимай направление от личната-за ортопед(би трябвало), но тя ще прецени![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Доста трудно да не плувам често като се е случвало и по 4 тренировки на семица да правя (на хората незапознати с този спорт може да им изглеждам малко... но всъщност това си е доста трудно) За ортопед реших другата седмица да си взема направлението от личната и до Бургас... Дано да не ми забранят плуването...![]()
П.п: наясно ми е че мненията не могат да бъдат професионални но все пак ми помогнахте.. .Благодаря
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"