.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има ли корупция в образованието?

Според вас има ли корупция в образованието и под каква форма е?

Мега фен Аватара на Chacho
    Тежка финансова и системна сексуална форма.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да много твърдо

От личен опит говоря такава пародия няма
    Госпожата по математика уж сабира пари да оправи тавана,само дето вика който не даде ще го имам в предвид

40 лв. върви 4-ка и т.н.

Аз дадох 5 лв. да не ми пише 4 ми 4.50
    Всички пари у нея отиваха.Друга пък уж да направи по-хубава стая,,купува два плаката некви парите пак в нея

Много примери е

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Да много твърдо

Госпожата по математика уж сабира пари да оправи тавана,само дето вика който не даде ще го имам в предвид

40 лв. върви 4-ка и т.н.

Всички пари у нея отиваха.Друга пък уж да направи по-хубава стая,,купува два плаката некви парите пак в нея

Много примери е
    Мале
    Много зле е станало положението значи щом вече и в гимназиите си плащате за оценки... Ужас.
    Иначе преди мислех, че корупцията е само, когато искаш да учиш някъде, но не те приемат - плащаш си и влизаш, което е много гадно, защото по този начин взимаш мястото на някой, който се е трудил и си е изкарал хубавите оценки, но заради такива дето си плащат не може да се дореди да влезе...
    Или пък, когато нече си студент и някой изпит ти се опъва - правиш някакво подкупче на съответния преподавател и нямаш грижи... Но напоследък все повече започнах да се убеждавам, че подкупите не са само материални, ами и физически - в натура, което пък е още по-зле от другото...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Има...по господарите на ефира даваха скрита камера репортаж как професор иска "целувчица" от студентка,за да и пище оценка...мисля че е ясно накъде е биел.Има,но малко пъти насилниците биват хванати.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Да много твърдо

40 лв. върви 4-ка и т.н.

Много примери е
    Говори с вашите,с директора,ако не стане и така...с полиция.Цял клас няма как да не ви повярват за тая глупост.Ако не си го направил по-рано ест...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Огледай се..къде няма корупция?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

хаха... естествено че има

има има,навсякъде има.като тренирах футбол,тренера не пускаше 1 момче да играе щото бил слаб.когато играхме финал на първенството треньора го пусна и си вкара автогол с задна ножица по късно някой каза как видял тоя нещастник да дава 10 лева на тренера

Град
    Улицата
    Ти от миналото ли идваш или до ся си бил в кома??? Ест че има.Навсякъде.А в даскало да не говорим.В нащо даскало ако дадеш на директора 1 шише ракия си готов до 12 клас без да идваш в даскало. А някои от даскалите ако им дадеш 1 капачка и ти пише 6ца.(сериозно говоря)Положението е трагично.Деградация,по-голяма деградация,най-голяма деградация,България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си