- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко време?
Колко време ще ми е нужно да забравя момчето с което бях почти година![]()
защото вече мина доста, а аз не успявам да го забравя...![]()
Ние всъщност сме ТЕБ и знаем най-добре. След +- приблизително около две седмици.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
![]()
Никога нема да го забравиш,за да го забравиш трябва да влизаш в мозъка да унищожиш невроните
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахм! Трябва да се преинсталираш
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз ли![]()
![]()
![]()
Всичко в психика!
Колкото по-малко мислиш за него,толкова по-бъзро ще го забравиш!
т.е. намери си някакво занимание![]()
Еми казваш близо година сте ходили явно е имало мнохо хубави моменти, защо ти е да забравяш тогава пази добрите спомени и живей с тях.
![]()
Не можеш да го забравиш, можеш да ограничиш мислите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зависи само и единствено от теб.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами с по-силен удар на правилното място, мигновенно ще го забравиш барабар с една камара други неща.
От теб зависи sugar ...![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
ми явно е минало доста и ти все още не искаш да го забравяш... да - не искаш, не че не можеш... с желание всичко става, явно желанието липсваПървоначално написано от Iwon
Първоначално написано от doni89
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не сме оракулиПървоначално написано от Iwon
отговарям просто и точно!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Човек, с когото си била година, няма как да се забрави.Май искаш да питаш : "След колко време ще го преживея"![]()
Някои казват, че за да преживееш някого, трябва да е минало време, което се равнява на половината на връзката ви (в случая - 6 месеца) но естествено, че няма точна формула за това.![]()
Успех!
еми зависи ... ако т е първата любов ..не искам да те плаша ,но НИКОГА ... защото не знам дали си чувала , но '' първата любов ражда не хваща " , а ако е някой от поредните в най-скоро време ... Успех :P :P