.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]

Тъпи хора.. Помогнете..

Има едни от моето даскало.. Напред защитих една приятелка, и нарекох една овца - курва. Тоест това момиче, което обиждаше приятелката ми. И т'ва момиче реши да каже на едни големи от 7-8-9-ти клас на другия ден да ме набият.. Да ама те се отказаха първия ден, само дойдоха в час по Музика и започнаха да се правят на голямата работа, да се заяждат и т.н. На другия ден, в Петък, в голямото м/участие точно на входа на даскалото ме пречакаха, *аз бях с една приятелка* и най-голямата ми удари 3 шамара нищо повече.. Но до днес продължават да се заяждат.. Едната от 7-ми клас ме гледаше вчера - Вторник, и следователно и аз нея. Тя говореше нещо за мене, сигурна съм.. Гледаше ме някъде 4-5 минути, дойде при мен и почна да се заяжда, да ме заплашва, че щяла да ме набие, да не съм я гледала и т.н. Не виждам къв и е проблема, к'во от това, че съм малка? Те не са нищо повече.. Кажете, как да се справя.. Как да постъпя..? Моля, без излишни мнения.. ^^

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

И т'ва момиче реши да каже на едни големи от 7-8-9-ти клас
    боже колко са страшни наборките .. кви са тия лапешки исрории бе .. тя ме гледа аз я гледам .. след като те е ударила удари я и ти .. не си заслужава да живееш в страх от някви малки мърли
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кажи на родител,директор,учител или на един твой по-голям приятел..
    Все пак тя каква е,че ще се бърка в чужди работи..
    Не стой,а действай..Така,както си стоиш тя ще продължи според мен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    напоследък станаха много убийства,точно заради такива закачки за най-малкото,и заплахи и т.н. за дребни неща,така че или си трай и не ги предизвиквай с нищо,дори не ги гледай,или кажи на майка ти и на директорката,за да вземат мерки,че от играчка става плачка,напоследък убийствата и насилието е главното действие в у-щата.Взимай мерки преди да са те пребили или дори и по лошо да не стане,дай Боже да не става,ама вземи говори с някой ,най-вече кажи на майка ти

най-просто и лесно е да кажеш на класния си ръководител...

най-малкото правата ти на ученик са нарушени.. от заяждания и заплахи няма да имаш голям прогрес. Потърси съдействие от някой, който е по-нагоре в йерархията- родител, учител, психолог..

Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    най-просто и лесно е да кажеш на класния си ръководител...

най-малкото правата ти на ученик са нарушени.. от заяждания и заплахи няма да имаш голям прогрес. Потърси съдействие от някой, който е по-нагоре в йерархията- родител, учител, психолог..
    този метод никога не ме е радвал .. аз съм си твърдо за саморазправата, нищо че не води до нищо хубаво .. ама върши работа
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Вече казах на майка ми, беше се навила да идва да се разправя с нея, но се наложи да ходи вечерта на работа и сутринта нямаше да е в къщи.. Каза ми ако тя продължава, да й кажа. А относно учителл.. Класната разбра, нямах намерение да я притеснявам, защото имаше РД.. Но да не се обяснявам.. След като разбра, започна да се разправя с мен, за к'во съм и казала курва, на тая голямата.. А това не е вярно.. Каза, че това няма да остане така и ще оправи проблема, а аз да не им обръщам внимание.. Аз не, че им обръщам, те сами си търсят причина за да се заяждат..

Град
    Улицата
    Споко няма да има убииство.Лапета сте(не че аз не съм ама не се занимавам с такива глупости) и още нз де се намирате.Бати проблема.
    Отивате да изясните проблема, ако не стане теглите си 1 и се наритвате и да приклучва.

аман от лапешки истории..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    Аман от тъпи хора.. Нали за това е форума.. За да споделяме проблемите си, а който може да помага.. "Щом не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо!"

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Понякога трябва да знаеш, кога да кажеш нещо, и кога да замълчиш. Щом са убидили приятелката ти, значи се е заяла нещо. Всеки иска да защити приятеля си, но според мен в този случай не е било уместно да и говориш така. Естествено, че ще се възгордей, че е по голяма и ще почне да се драчи, и да те удря. Не е имала право, да те удря, но и ти ако стоиш, те ще продължават. В такива случай си има педагогически съвет. Саморазправата с този случай не е добър вариант, тъй като ти си нямаш никой си по малко, а те се правя на надути и големи, и могат да те въртят. Ако беше я ударила, незнам какво би последвало, но нямаше да е добро.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Понякога трябва да знаеш, кога да кажеш нещо, и кога да замълчиш. Щом са убидили приятелката ти, значи се е заяла нещо. Всеки иска да защити приятеля си, но според мен в този случай не е било уместно да и говориш така. Естествено, че ще се възгордей, че е по голяма и ще почне да се драчи, и да те удря. Не е имала право, да те удря, но и ти ако стоиш, те ще продължават. В такива случай си има педагогически съвет. Саморазправата с този случай не е добър вариант, тъй като ти си нямаш никой си по малко, а те се правя на надути и големи, и могат да те въртят. Ако беше я ударила, незнам какво би последвало, но нямаше да е добро.

+1

Тука саморазправата няма да помогне - направо при майка или баща и те да се обаждат на класната (иначе е много вероятно тя да не направи нищо ако не е сериозна). Саморазправата няма да помогне - само ще доведе до по-сериозни 'сблъсъци', още повече като се има предвид, че авторката е най-вероятно 5ти клас, а момичетата които се заяждат с нея са няколко години по-големи (какички - 7ми, 8ми клас ). Това е от възрастта, затова продължават да се заяждат и ще продължават ако не направиш нещо.
    Lexynnka

Град
    Ти от къде ми знаеш класа? Значи.. Проблема тръгна от едно момче.. Което се беше снимало.. Някак си.. Абе беше полуу-гол.. Та ние с него сме голями приятели.. И другото момиче му каза, че е педал.. А това момиче е колкото мен.. Така, че.. Не знам.. А моята приятелка започна да я убижда, за да го защити.. И така.. Онова момиче я убиди по много гадни начини, че е лапала, че била ку*ва и така.. Ето за това нарекох и нея така.. Просто не знам, защо се засяга.. Аз съм им виновна..

А ако им бях на годините щяха да мълчат нали?.. Ако бяха сами.. Пак..

За Бога...българска работа.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на Djuff
    Не обръщай внимание и следващия път преди да обидиш някой си помисли какво може да стане после.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от bl0odyS0uL
    Ти от къде ми знаеш класа? Значи.. Проблема тръгна от едно момче.. Което се беше снимало.. Някак си.. Абе беше полуу-гол.. Та ние с него сме голями приятели.. И другото момиче му каза, че е педал.. А това момиче е колкото мен.. Така, че.. Не знам.. А моята приятелка започна да я убижда, за да го защити.. И така.. Онова момиче я убиди по много гадни начини, че е лапала, че била ку*ва и така.. Ето за това нарекох и нея така.. Просто не знам, защо се засяга.. Аз съм им виновна..

А ако им бях на годините щяха да мълчат нали?.. Ако бяха сами.. Пак..
    Ами знам, защото и аз съм бил 5ти клас, да не мислиш че съм го пропуснал?

Попринцип тези неща са от възрастта и отминават с времето (поне при повечето хора) - някое малко момиченце иска от някоя нейна приятелка да я защити от някоя нейна връсница и т.н. .

Малко е вероятно нещата да отминат от самосебе си (как се пише тая дума бе? ). Пак ти казвам кажи на вишите и направо на класна или на някоя сериозна госпожа да се обаждат.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Когато на човек самочуствието му е до небето, надали има значение възрастта. Просто вие сте по-малки от тях и незнаете кога да си затваряте устата. Следващия път ще знаете на кого да се отваряте. Момчето мисля, че само може да се защитвала, че вие сте тръгнали да спорите с "големите какички" .. Защо се засяга? Кой е казал, че се е засегнала. Просто иска да ти се направи, да се закача с пишлеметата, защото явно такива сте за нея. Няма на кого да се направи, тръгнала на вас, но не само това е причината. В крайна сметка и вие сте виновни, като се отваряте.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

най мноо 6-ти клас да си, а ме уби с подписа си
    толкоз не съм се смяла отдавна ::

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от hiphopy0
    Абе, тва да не е няква песен ?

Или пък е лично творчество?
    Lexynnka

Цитирай Първоначално написано от L0ST

axaxxaxa не зная
    ама не вярвам нещо такоа да излезе от 11 - 12 годишна ..
    ама кой знае..?

Супер фен

axaxxaxa не зная
    ама кой знае..?
    Щом 'големите' за 7-8-9 клас,тя няма да е 10

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan

axaxxaxa не зная
    ама кой знае..?
    Щом 'големите' за 7-8-9 клас,тя няма да е 10
    Еми да тя е 5 клас най - мноо 6-ти
    А може да не знае кво значи подписа и

Мега фен Аватара на Chacho
    Песента от подписа е на Dj Ozzy - Juicy pen
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    In the middle of Nowhere
    OMG..Отиди и им се отовори и ти..Веднага ще насерат...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Само с малки могат да се бият, ама с някои на тяхната възраст не.не им обръщай внимание просто.ще спрат да се закачат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си