- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъпи хора.. Помогнете..
Тва момиче верно си е к***а...браво че си защитила своята приятелка!
Абе помоли и ти някой да ги пребие бе!Дори да нямаш по големи приятели все има някой с които те да са врагове...само им подскажи и те ще им видят сметката!![]()
Ооо .. Знам.. И още как ..Първоначално написано от hiphopy0
![]()
![]()
Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !
![]()
Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !
Първоначално написано от bl0odyS0uL
При тва положение си достатъчно голяма да си решиш проблема с големите .. ний и без тва не моим ти помогнем..![]()
![]()
И се пак кво стана биха ли та ? или ти ги би ? или някой друг ?
кажи де кажи !!![]()
![]()
Не, едната вчера като се прибираше от даскало с гаджето й и като ме погледна 1-вия път започна да реве..Иначе аз не се занимавам с тях.. ВЕЧЕ.. Ако те почнат тоя път и аз ще отвръщам..
![]()
Даже вчера като бяхме на танци едни момчета бяха отвънка и нещо правиха, те са от 7-ми клас и аз си мислих, че ще ме бият *
*, ама не беше така..
![]()
![]()
![]()
![]()
be ko ti puka 4e sa po golemi ot tebe ska4aii tam udrqi bluskai ritai skubii![]()
момчета? момчета няма да ти посегнат, чудото да стане... щото, най-малкото, не е етично, а после и ше се вкарат в масс проблеми... но виж - момиче vs. момиче е равностоен бой, независимо от възрастта.. ако много вземат да се отварят - хващаш косата, ама някой по-заден кичур, откъм тила... ше се предаде на мига![]()
офф ебати се на някой си виновен ... ако се защитиш или защиитиш приятел ...аман вече ;x дайтее да земемее сички да си мълчимее и да живеем в страх отт неквии детоо никви не са..
по темата:
прави, се че не ги забелязваш ... щее им писне
аз пък ако бях, щях да ги гледам постоянно и като дойдат да ми праят проблеми, да им кажа, че са застанали в полезрението ми случайно![]()
такова съм правил, ама ония нас**ха, не знаят кво да кажат...
Ох,тея годиниСлушай ся.Аз редовно се забърквах с некви путки дето все твърдят че ще те набият,щот си "надутъъъ". Не,мила,те никога няма на те набият.Те винаги се занимават с момичета,които смятат за по-свити и не могат деа им се опънат.Цаката е просто да ги затапиш с думи и В НИКАКЪВ случай не показвай че те интересуват пък каму ли че те е страх от тях.Повярвай,няма да те закачат повече.Тея момичета дето са ми правили проблеми в момента даже не искат да влизат в едно кафе с мене
Като ми каже някой че ги е страх от тея,смешно ми става.
Тея госпожици са толкова комплексирани и деградирали,че си нямат друга работа,освен да се заяждат.
И евала,че си защитила приятелката си,въпреки че можеш да си направиш проблеми!Квот ще да става,за приятели скачам на бой.Те като видят че не те е страх от тях и се махат,повярвай ми.Пък като ударят,удряш и ти,да не те ебе.
ПП:Изключи възможноста да ти извикат момчета,те не се занимават с курвенски проблеми.Пък все пак ако са някви лекета и искат момчета да те бият,едва ли няма на кой да кажеш,я брат,я приятели.
Брях,брях
Да, да, между частите, в правилната насока мислиш, ама не е така. xDDПървоначално написано от bl0odyS0uL
Иначе VII щом са големи ти на колко си? На 11-12? Много е грозно да видиш как някакво 12-13 годишно момиченце обижда друго с "курва". А приятелката ти какво беше направила, че да има нужда да я защитаваш. Аз пък много се дразня на ей такива като теб дето се бъркат където не им е работата, а пък като започнат и да обиждат вече направо се ядосвам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хаха имах абсолютно същия проблем..същите думи.. както го описа.. заплашваха заплашваха и айде подвиха опашки...![]()
1-во не съм има казвала курва, казах го на една връстничка, а те взеха, че нацъвтяха цялото даскало..Първоначално написано от Hayashi
А приятелката ми няколко пъти и каза да спре да я обижда, ама тя - не. Е много сори ама и аз се меся.. К'во като не ми е работа, на ония работа ли им е да се бъркат в лапешките истории на 5-токласнички?
![]()
след като те е ударила удари я и ти .. не си заслужава да живееш в страх от някви малки мърли![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Оп оп оп... чакай ,чакай.. не бях прочела последното ,което си написала.. Еми извинявай.. ти си 5 клас (до колкото разбрах) ... К`во ти пречи да си седиш на задника и да не приказваш много.. 3 шамара малко са ти били Аз когато бях 5 клас съм гледала по-големите от мен в краката и нищо не съм им казвала,пък вие тука вече много тежкарски го раздавате.. Връщам си горното мнинеи назад!
Мда, най-добре е да си го върнеш, то си е направо грозно някво бебе (с извинение), 3-4-5 години по-малко от теб да ти се прави на голямата работа и още повече пък да те убижда...
Lexynnka
А значи е добре седми клас пикли да се занимават с по-малки от тях.Ай,голям кеф.Добре,че се е защитило момичето.Поне не се е свило като тъпо леке,дето нищо не може да направи.Първоначално написано от L0ST
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
![]()
Ей момиче! Чети уе.. леле..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Я по-спокойно...
първо вие ``децата`` нз какво имате толкова да си делите (роклите,парцалките) защотото ``тя ме гледа аз я гледам`` си е точно малоумна история.
Ако си уверена в себе си и го покажеш,нема да имаш проблеми.Целта не е да си строшите зъбите,а хората да имат респект към теб и да нямат смелостта да ти посегнат.
а ако тря действаш като нея нема постигнеш нищо
не ти а тя е смешната,че се набира.... упех
![]()
Това, че срещу теб е най-добрият не значи - "не мога''
Абе вие не се ли научихте като лепите на хората етикети като курви, проституки, кучки, мърши и не знам си какво ли не да си опичате акъла? Какво те грее тебе тя на кого духа, с кой се чука или нещо другото от личния и живот? Писнало ми е да слушам как тая била курва, оная била курва, третата, петата, десета - всички са курви, ама тия дето обиждат са най-милите и не знам си кви си. Нямат право да те обиждат, бият и какво ли още не, само че хората не случайно са казали "Отвърни на глупака с мълание." вие пък като сте толкова умни, пък те са лошите..
![]()
![]()
![]()
Ама убивате ме,колко се палите![]()
Брях,брях
абе покажи им че не ти пука за тях... не им обръщай внимание...рано или късно ще си намерят майстора-всичко се връща![]()
offfff men min godina kat bqh 6 klas edin ot 7 klas se opita da me nabie i me ubijda ama posle nz shto edin den doide i mi se izvini a toi ima zlaten medal ot neshtosi boitotaka 4e nishto ne se bezpokoi
![]()
Ами аз не мога да си седя на задника при положение, че оная другата.. *Дето се заяде с приятелката ми.* я убижда, заплашва и така нататък. Все пак мойта фр не малко ме е защитавала.. Трябваше да и помогна по някъв начин.. За да съм и казал курва си има причина. Да не би да трябва да й казвам "красавица", което въобще не е така.. Не си прави сметка, че двете с фр-то ми сме по едри от нея, 2 шамара й е ревнала.. Оная като ми лепна 3 и сълза не пророних.. К'во като са приятели с цялото у-ще.. 100% няма и една истинска, с този характер и с тая гордост дето я има.. Айде, ще замълча, че става банално.. + т'ва не създадох темата за да спорим.. А за да ми дадете някакъв съвет, как да се справя, а не да ме упреквате за т'ва което съм направила..Първоначално написано от L0ST
![]()
Следващият път когато някой ти посегне удари и ти
пък ти плати на някой/я по-голяма да ги набие и тях и да си знаят мястото всички....аз наритах една п*тка преди около седмица и тя навиваше момчета да ме бият ама аз си "наех охрана" и другите от побойниците станаха жертвите....и ти направи така..![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.