Ох,тея години Слушай ся.Аз редовно се забърквах с некви путки дето все твърдят че ще те набият,щот си "надутъъъ". Не,мила,те никога няма на те набият.Те винаги се занимават с момичета,които смятат за по-свити и не могат деа им се опънат.Цаката е просто да ги затапиш с думи и В НИКАКЪВ случай не показвай че те интересуват пък каму ли че те е страх от тях.Повярвай,няма да те закачат повече.Тея момичета дето са ми правили проблеми в момента даже не искат да влизат в едно кафе с мене Като ми каже някой че ги е страх от тея,смешно ми става. Тея госпожици са толкова комплексирани и деградирали,че си нямат друга работа,освен да се заяждат.
И евала,че си защитила приятелката си,въпреки че можеш да си направиш проблеми!Квот ще да става,за приятели скачам на бой.Те като видят че не те е страх от тях и се махат,повярвай ми.Пък като ударят,удряш и ти,да не те ебе.

ПП:Изключи възможноста да ти извикат момчета,те не се занимават с курвенски проблеми.Пък все пак ако са някви лекета и искат момчета да те бият,едва ли няма на кой да кажеш,я брат,я приятели.