.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Тва момиче верно си е к***а...браво че си защитила своята приятелка!
    Абе помоли и ти някой да ги пребие бе!Дори да нямаш по големи приятели все има някой с които те да са врагове...само им подскажи и те ще им видят сметката!

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Цитирай Първоначално написано от hiphopy0
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    най мноо 6-ти клас да си, а ме уби с подписа си
    толкоз не съм се смяла отдавна ::
    Абе, тва да не е няква песен ?

Или пък е лично творчество?

axaxxaxa не зная
    ама не вярвам нещо такоа да излезе от 11 - 12 годишна ..
    ама кой знае..?
    Щом 'големите' за 7-8-9 клас,тя няма да е 10
    Еми да тя е 5 клас най - мноо 6-ти
    А може да не знае кво значи подписа и
    Ооо .. Знам.. И още как ..

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

Цитирай Първоначално написано от bl0odyS0uL
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    най мноо 6-ти клас да си, а ме уби с подписа си
    толкоз не съм се смяла отдавна ::
    Абе, тва да не е няква песен ?

Или пък е лично творчество?

axaxxaxa не зная
    ама не вярвам нещо такоа да излезе от 11 - 12 годишна ..
    ама кой знае..?
    Щом 'големите' за 7-8-9 клас,тя няма да е 10
    Еми да тя е 5 клас най - мноо 6-ти
    А може да не знае кво значи подписа и
    Ооо .. Знам.. И още как ..

При тва положение си достатъчно голяма да си решиш проблема с големите .. ний и без тва не моим ти помогнем..

И се пак кво стана биха ли та ? или ти ги би ? или някой друг ?
    кажи де кажи !!

Град
    Не, едната вчера като се прибираше от даскало с гаджето й и като ме погледна 1-вия път започна да реве.. Иначе аз не се занимавам с тях.. ВЕЧЕ.. Ако те почнат тоя път и аз ще отвръщам.. Даже вчера като бяхме на танци едни момчета бяха отвънка и нещо правиха, те са от 7-ми клас и аз си мислих, че ще ме бият * *, ама не беше така..

be ko ti puka 4e sa po golemi ot tebe ska4aii tam udrqi bluskai ritai skubii

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    момчета? момчета няма да ти посегнат, чудото да стане... щото, най-малкото, не е етично, а после и ше се вкарат в масс проблеми... но виж - момиче vs. момиче е равностоен бой, независимо от възрастта.. ако много вземат да се отварят - хващаш косата, ама някой по-заден кичур, откъм тила... ше се предаде на мига

Супер фен Аватара на elysunny
    офф ебати се на някой си виновен ... ако се защитиш или защиитиш приятел ...аман вече ;x дайтее да земемее сички да си мълчимее и да живеем в страх отт неквии детоо никви не са..
    по темата:
    прави, се че не ги забелязваш ... щее им писне

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз пък ако бях, щях да ги гледам постоянно и като дойдат да ми праят проблеми, да им кажа, че са застанали в полезрението ми случайно

такова съм правил, ама ония нас**ха, не знаят кво да кажат...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,тея години Слушай ся.Аз редовно се забърквах с некви путки дето все твърдят че ще те набият,щот си "надутъъъ". Не,мила,те никога няма на те набият.Те винаги се занимават с момичета,които смятат за по-свити и не могат деа им се опънат.Цаката е просто да ги затапиш с думи и В НИКАКЪВ случай не показвай че те интересуват пък каму ли че те е страх от тях.Повярвай,няма да те закачат повече.Тея момичета дето са ми правили проблеми в момента даже не искат да влизат в едно кафе с мене Като ми каже някой че ги е страх от тея,смешно ми става. Тея госпожици са толкова комплексирани и деградирали,че си нямат друга работа,освен да се заяждат.
    И евала,че си защитила приятелката си,въпреки че можеш да си направиш проблеми!Квот ще да става,за приятели скачам на бой.Те като видят че не те е страх от тях и се махат,повярвай ми.Пък като ударят,удряш и ти,да не те ебе.

ПП:Изключи възможноста да ти извикат момчета,те не се занимават с курвенски проблеми.Пък все пак ако са някви лекета и искат момчета да те бият,едва ли няма на кой да кажеш,я брат,я приятели.
    Брях,брях

Re: Тъпи хора.. Помогнете..

голямото м/участие
    Да, да, между частите, в правилната насока мислиш, ама не е така. xDD
    Иначе VII щом са големи ти на колко си? На 11-12? Много е грозно да видиш как някакво 12-13 годишно момиченце обижда друго с "курва". А приятелката ти какво беше направила, че да има нужда да я защитаваш. Аз пък много се дразня на ей такива като теб дето се бъркат където не им е работата, а пък като започнат и да обиждат вече направо се ядосвам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

хаха имах абсолютно същия проблем..същите думи.. както го описа.. заплашваха заплашваха и айде подвиха опашки...

Град

Re: Тъпи хора.. Помогнете..

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    голямото м/участие
    Да, да, между частите, в правилната насока мислиш, ама не е така. xDD
    Иначе VII щом са големи ти на колко си? На 11-12? Много е грозно да видиш как някакво 12-13 годишно момиченце обижда друго с "к***а". А приятелката ти какво беше направила, че да има нужда да я защитаваш. Аз пък много се дразня на ей такива като теб дето се бъркат където не им е работата, а пък като започнат и да обиждат вече направо се ядосвам.
    1-во не съм има казвала курва, казах го на една връстничка, а те взеха, че нацъвтяха цялото даскало.. А приятелката ми няколко пъти и каза да спре да я обижда, ама тя - не. Е много сори ама и аз се меся.. К'во като не ми е работа, на ония работа ли им е да се бъркат в лапешките истории на 5-токласнички?

след като те е ударила удари я и ти .. не си заслужава да живееш в страх от някви малки мърли
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Мега фен Аватара на L0ST
    Оп оп оп... чакай ,чакай.. не бях прочела последното ,което си написала.. Еми извинявай.. ти си 5 клас (до колкото разбрах) ... К`во ти пречи да си седиш на задника и да не приказваш много.. 3 шамара малко са ти били Аз когато бях 5 клас съм гледала по-големите от мен в краката и нищо не съм им казвала,пък вие тука вече много тежкарски го раздавате.. Връщам си горното мнинеи назад!

Мда, най-добре е да си го върнеш, то си е направо грозно някво бебе (с извинение), 3-4-5 години по-малко от теб да ти се прави на голямата работа и още повече пък да те убижда...
    Lexynnka

Град
    Шумен...
    Оп оп оп... чакай ,чакай.. не бях прочела последното ,което си написала.. Еми извинявай.. ти си 5 клас (до колкото разбрах) ... К`во ти пречи да си седиш на задника и да не приказваш много.. 3 шамара малко са ти били Аз когато бях 5 клас съм гледала по-големите от мен в краката и нищо не съм им казвала,пък вие тука вече много тежкарски го раздавате.. Връщам си горното мнинеи назад!

Мда, най-добре е да си го върнеш, то си е направо грозно някво бебе (с извинение), 3-4-5 години по-малко от теб да ти се прави на голямата работа и още повече пък да те убижда...
    А значи е добре седми клас пикли да се занимават с по-малки от тях.Ай,голям кеф.Добре,че се е защитило момичето.Поне не се е свило като тъпо леке,дето нищо не може да направи.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Zarity

А значи е добре седми клас пикли да се занимават с по-малки от тях.Ай,голям кеф.Добре,че се е защитило момичето.Поне не се е свило като тъпо леке,дето нищо не може да направи.
    Ей момиче! Чети уе.. леле..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Я по-спокойно... първо вие ``децата`` нз какво имате толкова да си делите (роклите,парцалките) защотото ``тя ме гледа аз я гледам`` си е точно малоумна история.
    Ако си уверена в себе си и го покажеш,нема да имаш проблеми.Целта не е да си строшите зъбите,а хората да имат респект към теб и да нямат смелостта да ти посегнат. а ако тря действаш като нея нема постигнеш нищо не ти а тя е смешната,че се набира.... упех
    Това, че срещу теб е най-добрият не значи - "не мога''

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Абе вие не се ли научихте като лепите на хората етикети като курви, проституки, кучки, мърши и не знам си какво ли не да си опичате акъла? Какво те грее тебе тя на кого духа, с кой се чука или нещо другото от личния и живот? Писнало ми е да слушам как тая била курва, оная била курва, третата, петата, десета - всички са курви, ама тия дето обиждат са най-милите и не знам си кви си. Нямат право да те обиждат, бият и какво ли още не, само че хората не случайно са казали "Отвърни на глупака с мълание." вие пък като сте толкова умни, пък те са лошите..

Град
    Шумен...

Ама убивате ме,колко се палите
    Брях,брях

абе покажи им че не ти пука за тях... не им обръщай внимание...рано или късно ще си намерят майстора-всичко се връща

offfff men min godina kat bqh 6 klas edin ot 7 klas se opita da me nabie i me ubijda ama posle nz shto edin den doide i mi se izvini a toi ima zlaten medal ot neshtosi boito taka 4e nishto ne se bezpokoi

Да ви имам логиката ...

Град

Ами аз не мога да си седя на задника при положение, че оная другата.. *Дето се заяде с приятелката ми.* я убижда, заплашва и така нататък. Все пак мойта фр не малко ме е защитавала.. Трябваше да и помогна по някъв начин.. За да съм и казал курва си има причина. Да не би да трябва да й казвам "красавица", което въобще не е така.. Не си прави сметка, че двете с фр-то ми сме по едри от нея, 2 шамара й е ревнала.. Оная като ми лепна 3 и сълза не пророних.. К'во като са приятели с цялото у-ще.. 100% няма и една истинска, с този характер и с тая гордост дето я има.. Айде, ще замълча, че става банално.. + т'ва не създадох темата за да спорим.. А за да ми дадете някакъв съвет, как да се справя, а не да ме упреквате за т'ва което съм направила..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Следващият път когато някой ти посегне удари и ти

пък ти плати на някой/я по-голяма да ги набие и тях и да си знаят мястото всички....аз наритах една п*тка преди около седмица и тя навиваше момчета да ме бият ама аз си "наех охрана" и другите от побойниците станаха жертвите....и ти направи така..
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си