Цитирай Първоначално написано от L0ST
Оп оп оп... чакай ,чакай.. не бях прочела последното ,което си написала.. Еми извинявай.. ти си 5 клас (до колкото разбрах) ... К`во ти пречи да си седиш на задника и да не приказваш много.. 3 шамара малко са ти били Аз когато бях 5 клас съм гледала по-големите от мен в краката и нищо не съм им казвала,пък вие тука вече много тежкарски го раздавате.. Връщам си горното мнинеи назад!

Мда, най-добре е да си го върнеш, то си е направо грозно някво бебе (с извинение), 3-4-5 години по-малко от теб да ти се прави на голямата работа и още повече пък да те убижда...
Ами аз не мога да си седя на задника при положение, че оная другата.. *Дето се заяде с приятелката ми.* я убижда, заплашва и така нататък. Все пак мойта фр не малко ме е защитавала.. Трябваше да и помогна по някъв начин.. За да съм и казал курва си има причина. Да не би да трябва да й казвам "красавица", което въобще не е така.. Не си прави сметка, че двете с фр-то ми сме по едри от нея, 2 шамара й е ревнала.. Оная като ми лепна 3 и сълза не пророних.. К'во като са приятели с цялото у-ще.. 100% няма и една истинска, с този характер и с тая гордост дето я има.. Айде, ще замълча, че става банално.. + т'ва не създадох темата за да спорим.. А за да ми дадете някакъв съвет, как да се справя, а не да ме упреквате за т'ва което съм направила..