.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]

Харесвам го..

Ами.. Така де.. В училище имаме нов ученик.. Супер много ми харесва.. Сладък е.. Изглежда печен и не е от онези надути фешъни.. Нормално момче *не особенно*.. Ама и той май заподозря, че го харесвам, защото когато го видя - не свалям очи от него и без да искам се усмихвам.. Той на мене също.. А вие ми кажете какво да направя.. При положение, че искам нещо да се получи..

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    колкото и да си притеснителна все някога трябва да отидеш при него и да му кажеш истината в очите,защото ако и той е от тези,които не биха си признали...има да се гледате мн дълго време без нищо да стане.След като е нов ученик предполагам не би отказал някой нов приятел,който да му обясни за учителите и съучениците.Пробвай да се сближиш с него
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    1. на колко години сте и 2мата? (Не че има значение)
    2. ако сте от 1 клас, после ако се разделите ше е гадно (не казвам "като", за да не си помислиш, че ти мисля злото)
    3. Отиваш, запознавате се, да не те бърка колко народ има наоколо... ако искаш нещо да се получи, трябва да си решителна... ии най-важното - бъди себе си

E..ти много добре знаеш какво трябва да направиш и според мен темата е напълно..безсмислена.И все пак..отиваш сваляш му се...или както се казва `зарибяваш` го и той или се разтапя или те отрязва,тфа е.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

еми сладурке и аз имам същия проблем ама по skype e съвсем друго нещо опитай се по някакъв начин да му вземеш skypeto и му пиши. Друг начин е чрез общи познати, незнам дали ще се осмелиш да го заговориш защото аз не се осмелявам. Хайде успех дано намериш на4ин

Абе какви са тия тъпи съвети дето давате на момичето?
    1-во никакъв скайп
    2-ро усмихвай му се
    3-то не му казвай, че го харесваш, поне се поцелувайте малко и тогава
    4-то покани го да се разходите след училище
    Лека нощ

моми4ето го е срам за това е по добре отна4ало в скайп и за това ама както си реши аз съм по отпусната в скайп

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    1. на колко години сте и 2мата? (Не че има значение)
    2. ако сте от 1 клас, после ако се разделите ше е гадно (не казвам "като", за да не си помислиш, че ти мисля злото)
    3. Отиваш, запознавате се, да не те бърка колко народ има наоколо... ако искаш нещо да се получи, трябва да си решителна... ии най-важното - бъди себе си
    Ами аз съм 5-ти клас, а той е 7-ми .. Тоест 1 година и се разделяме.. Иначе, много благодаря за съветите..

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Получи нещо.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Дружба
    срам, несрам - трябва да свикнете да се справяте с трудностите в живота... относно това - 5 клас? Скъпо момиче, нито ше е първия, нито ше е последния... изчакай малко докато разбереш какво искаш, пък тогава с момчетата... аз ако с всяко момиче, което ми допада, искам да се свалям, досега да съм развалил най-малко 3-4 приятелства (говоря за истински приятелства)... освен това той е 7ми клас, не че казвам, че е малък (то днешно време вече от 4-5 почват да се правят на мъже), ама замисли се колко ше иска да е с теб заради самата теб, отколкото за да се похвали пред аверчетата, че е бил с още една... някой ви на прицел и хайде - да се загаджите...

ако пък толкова много го искаш, казах ти как ше стане - отиваш, отваряш си устата и говориш... със скайп, погледи и т.н. няма да се получи...

Успех!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ей не се научихте, че се казва ПЕКАН ! .. как момчето ще е печено .. чувате ли какво говорите ?! По темата - вземаш му скайп, щото като те гледам надали ще отидеш да му кажеш, че си падаш по него. Другия вариянт по скайп, пишете си, казваш му, че имаш симптатии към него, дали си има приятелка и така. Излезте някой ден, след като вече сте се опознали по така, и то ще си проличи дали ще стане нещо. Всичко с времето ти.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    ...По темата - вземаш му скайп...

НЕ, НЕ, НЕ, НЕ И НЕ!!! СКАЙП НЕ СТАВА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ВРЪЗКА!!! Скайп е само за уреждане на срещи (дата, час, място) и лаф с хора, живеещи на повече от 20км от твоето селище... всичко друго, за което се използва, се смята за злоупотреба!

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ей не се научихте, че се казва ПЕКАН ! .. как момчето ще е печено .. чувате ли какво говорите ?!
    Не не Уникално.. а аз си мислих че срещам хора които не се изразяват правилно

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вярно е, че скайп не е добре за изясняване на чуства и т.н. Но така като я гледам авторката надали ще отиде да му каже, че му допада, че го харесва, че иска да стане нещо по така.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Sофiiя City xD
    само не скайп...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Дружба
    що да го напрайм по сигурния начин, като може и по лесния нека се изпоти малко, като гледам първата работа на нова 2ка е да се напишат у скайпа колко се "ЛоФфФ"-кат... (пак казвам - колко, не за колко)

в крайна сметка всеки да прави каквото иска, аз за себе си съм решил, че чувства и подобни неща ще ги казвам на живо и ако НЯМА (не ако не мога) друг начин - по скайп...

Малка си, не се занимавай.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

моя проблем е същия
    вече не знам кво да парвя
    да плача ли да се смея ли

Търси редовно контакта с него и ще тръгнат нещата. Без skype и телефон само директно.

Никога не казвай "никога"!Всичко е възможно стига да успееш разбира се
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    само не скайп...
    Покани го на среща, кафенце....

Цитирай Първоначално написано от Metal
    само не скайп...
    леко.. ама съвсем леко изтъркано.. но иначе САМО НЕ СКАЙП .. =D>

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от EdinBulgarin
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    само не скайп...
    леко.. ама съвсем леко изтъркано.. но иначе САМО НЕ СКАЙП .. =D>
    за всеки случей е по - добре от скайп Да се разходят, ала - бала

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Действай.Говорете си, кажи му, че ше го разведеш из у-ще ако иска /нали е нов/...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си