.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    5 клас? И какво... ще се държите за ръчичка и ще си гукате през час? Безмислено.
    Той е в 7, сигурно ще гледа да си хване някоя кака, че да се направи на мъж, и едва ли ще му се занимава с... хлапета.

А иначе като ти гледам "Местожителството" със сигурност знаеш начини, с които да го спечелиш и без да полагаш кой знае какви усилия.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    in the reality : )
    Някои дават идея да отидеш и направо да му кажеш всичко, че го харесваш и т.н., обаче квото и да си говорим малко хора имат смелостта да отидат и да кажат на напълно непознат "здравей! аз те харесвам". А и е странно. Особено когато си момиче, а момичетата са по-срамежливи и не правят първата крачка в повечето случаи. Тъй че това е тъпа идея. В смисъл, че това "отиди и говори с него" вече се превръща в клише. По принцип разговорът на четири очи е ключът към всичко, ама да си иизръсииш всичко на непознат е доста тъпо. Най-добре първо се запознай с него "ей така, щото си видяла, че те гледа" и оттам нататък искай телефон, скайп, фейсбук, бла-бла. И не си говорете само по скайп, а в даскало да се подминавате, както повечето правят. Това е голяма грешка! Успех.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Сближи се с него ..

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Благодаря за съветите, ама намерих му скайпа.. Каза, че щом не ме познава повече да не му пиша.. Иии ме премахна от скайпа си.. Тоест.. Само "Здр, как се казваш? Добре, чао, не ме търси повече." и т'ва е.. Блокира ме..

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

Боже,Боже...БОЖЕ!
    Просто не знам кво да кажа...
    Като някви бебета сте.."той ме погледна,и аз него,усмихнах му се..кво да правя?!".
    Ебаси...ми от къде да знам кво да правиш..всеки път е различно...да дойда аз да го сваля вместо теб не искаш ли?!
    Аман начи...пораснете..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си