.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Хемороиди

Хемороиди

Здравейте !
    Днес докато си вървя в училището и изведнъж много ме засърбя анусът , след като се прибрах в къщи видях , че имам пъпкообразно образование около ануса. Прочетох от какво биха могли да се предизвикат хемороидите и покривах поне 3-4 критерия от тях ядене на пикантни храни , 2-3 дена вечер преди лягане ядох 3-4 люти чушки , седенето също предизвиквало , в училище 7 учебни часа , в къщи 6-7 часа седя , но не непрестанно ставам си нали , но според мен пак е доста , запека и разстроиството предизвикът също неприятните образования , аз имах миналата седмица запек , а тази разтроивто , но не много рядко.Сега незнам какво да правя не ме боли все още само сърби , но не постоянно и предполагам образованието е едва от няколко часа може би ден.Чудя се да го оставя само да се махне или да си купя някакъв мехлем дайте ми съвет....

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Отиди на лекар.Така както описваш.. възможно е да са хемороиди.Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

За това исках помощ от тука ако мога да избегна ходенето по лекари и болници. Няма ли начин с някой мехлем или нещо подобно да го излекувам , образованието е само 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си