.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: фдт

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Manenkoto
    Така и така стана дума за фдт... искам да ви питам като си го слагам и лицето по някое време почва да ме сърби и да ми едно гадно на какво може да се дъжи това? Трябва ли да слагам основа под него и каква да бъде?
    Сърби те от фон дьо тена? Да не би да си алергична към някоя от съставките му?
    Das Feuer liebt mich

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз вчера си купих на Мейбълин, макар че още не съм го пробвала .В неделя ще си слагам, дано ми стои добре и да съм нацелила цвета.

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз вчера си купих на Мейбълин, макар че още не съм го пробвала .В неделя ще си слагам, дано ми стои добре и да съм нацелила цвета.
    Дано да си оцелила цвета? Е, ти не го ли пробва в магазина? В смисъл не на лицето, а на опакото на дланта т.е. отгоре на ръката. Аз никога не си купувам фдт без да го пробвам..
    airplanes..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    http://www.teenviewsofia.com/article...ten-do-20-leva

ето едно полезно материалче за фон дьо тена
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Дано да си оцелила цвета? Е, ти не го ли пробва в магазина? В смисъл не на лицето, а на опакото на дланта т.е. отгоре на ръката. Аз никога не си купувам фдт без да го пробвам..
    Пробвах го разбира се. Обаче ми се е случвало, въпреки че съм си го пробвала на дланта да ми излезе на лицето по-различно, за това го казвам. Но ми се струва, че тоя ще е добре, ако не - следващият път друг.

Аз ползвам дълготраен фон дьо тен за нормална и суха кожа на LUMENE. Невероятен е!
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от aguilera
    Аз ползвам дълготраен фон дьо тен за нормална и суха кожа на LUMENE. Невероятен е!
    от последния фдт на Lumene , който ползвах ( един синичък) кожата ми придобиваше син зелен цвят

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ^ аз вече си взех фдт , но за тези натуралните искам да те питам , не сали тези, които са прахообразни? стоят ли добре ?като пудра илии?
    не натурални а минерални те са с изцяло естествени съставки(+ минерали),без талк.И да прахообразни са Стоят много стествено,могат да прикриват дори и белези,не е като пудра.Има си начини за нанасяне.Едно момиче беше писало че не прикриват нещо,пак казвам-има си начини за нанасяне Ако ви интересува питайте

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от aguilera
    от последния фдт на Lumene , който ползвах ( един синичък) кожата ми придобиваше син зелен цвят
    Много странно!?
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Seventeen !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

За да не правя нова тема искам да ви попитам относно този ицената му :]]] http://belladonna-sepphoras.blogspot...ct-loreal.html

Град
    Хасково
    Аз неска като отидох да си взимам bourjois healthy mix в магазина ми казаха, че ги внасяли от Румъния и не били истински трябвало да си го поръчам от Франция
    "За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    За да не правя нова тема искам да ви попитам относно този ицената му :]]] http://belladonna-sepphoras.blogspot...ct-loreal.html
    up^^

Град
    Manhattan *
    up^^
    30 лв някъде го гледах

Град
    Bubble Land ((:
    моя е на Орифлейм, но е доста неизгоден...взех го без промоции 10 лева за съвсем малка тубичка, но съм доволна много е хубав

Hip hop dance club Bubble Gums

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Аз съм с афинитона, ама нещо се изприщвам май от него.

Цитирай Първоначално написано от LittleSunshine
    Аз неска като отидох да си взимам bourjois healthy mix в магазина ми казаха, че ги внасяли от Румъния и не били истински трябвало да си го поръчам от Франция

Аз да попитам има ли някой, който може да ми каже дали минералните фдт и пудри му действат по-добре на кожата, дали се усеща разлика след по-дълготрайна употреба?
    Аз се запалих по минералните сенки и като се запознах с тях звучи като че ли минералните продукти би трябвало да са много по-щадящи за кожата...
    Das Feuer liebt mich

Супер фен
    BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето. Иначе сега си мисля да си вземам healthy mix на bourjois, да сменя малко...

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    Manhattan *
    ^ ще ми дадеш ли линк с фдт ,който ползваш

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    бе, аз пък си харесвам импалата много съм си доволна от него, нищо, че е 5 лева
    ++

BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето. Иначе сега си мисля да си вземам healthy mix на bourjois, да сменя малко...
    Може ли снимка на тази пудра да я позная в магазина, харесва ми описанието

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    А аз да попитам за Афинитона го гледах в еидн магазин 10лв,пък в други е 20лв,та искам да попитам дали има разлика между ефтиния и скъпия,и друго да попитам продават ли се специални гъбички или там както му се вика за нанасянето на фдт-на?

Благодаря ти!
    Das Feuer liebt mich

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си