искам да ви попитам какв ае цената на фдт bourjois healthy mix и хубав ли е?
минали месец май беше 15 на промоция , но сега не знам и за това пуснах темата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И мен много ме интересува тоя фдт. Защото някой беше казал, че не покрива добре.
Също, за да не правя нова тема.. как ухае?
airplanes..
Ima takava tema![]()
и аз кво?
emi prosto kazvam da poglednesh tam , a ne da pravish nova tema![]()
А ти като ще заповядваш поне пиши по правилата. КИРИЛИЦА!! Ти самата не спазваш нищо, пък другите учиш.Първоначално написано от ani942942
airplanes..
19, 90 лв е, по сухичък е, но е добър, не е много покривен, но е хубав и издържлив, мирише на плодове.
[quote="twilightHeart"]А ти като ще заповядваш поне пиши по правилата. КИРИЛИЦА!! Ти самата не спазваш нищо, пък другите учиш.[/quote 1 ne zapovqdvam i vtoro mn se izvinqvam ,no ne mi raboti kirilizatora ili kakvoto e tamПървоначално написано от ani942942
![]()
блане искам да ми миришее
кажете ми накакъв хубав фдт . сега съм с афинитон , но ми омрузна вече.. искам да не стои като маска и да не бие на оранжево, да е по-матово![]()
Не говорим за няква огромна миризма, а за съвсем леко ухание. И този е хубав. Макс Фактор имат същи добри.
Az predlagam na Seveneteen mai beshe 14 lv
Примерно проблемна кожа покрива ли? В смисъл аз имам по носа много пъпки..Първоначално написано от Sintya
airplanes..
Imam na Max Factor Miracle Toucha ! mn hubavo pokriva to e kato mus! Izd1rja dosta d1lgo![]()
Max Factor - Color Adapt / Lasting Performance
И на мен много ми харесваПървоначално написано от ani942942
![]()
И верно има такава тема, поне потърсете малко преди да пускате нови.
Супер е! Последния ми такъв фон дьо тен ми стигна за почти година!Първоначално написано от ani942942
Не слагах особено често, но малко количество върши голяма работа върху кожата!
Das Feuer liebt mich
На мен пък този bourjois healthy mix много ми хареса.. пробвах го даже ми стигна за 2-3 пъти и съм много доволна и за това сега ще си купя същият даже и този номер 53.. аз почти нямам нищо по лицето само 2-3 петънца и ми покрива всичко а ми ми мириши много приятно.. абее доволна съм :ДД
дамм.. sry че не се уточних.. тестерчето свърши след 2-3 слагане което е нормално..))
Конкретно за този фдт,пробвах тестера от джой,хубав е.Лично за мен е напълно еднакъв с макс фактор миракъл тач.Ако искаш хубав фдт си вземи виши,той е на по достъпна цена.Ив Рошер също е хубавЗ а Лр пак съм чувала добри озиви.Много съм доволна от клиник,но той вече е по скъп.А междудругото новите минерални фдтени(има на лореал,артдеко,макс ф)са страхотни.Покриват,стоят напълно естествено,издържат дълго време,предпазват кожата,леки са и най-вжното освен,че имат деоративно,притежават и лечебно действие за кожата.Аз мисля сега да си взема артдеко или лореал.На макс ф четох,че е с блестящи частици и не покрива мн добре.
^ аз вече си взех фдт , но за тези натуралните искам да те питам , не сали тези, които са прахообразни? стоят ли добре ?като пудра илии?![]()
Az predi 3 dena si vzeh na Artdeco Hydra ! Ami ne pokriva mn dobre! No ina4e v1ob6te ne se vijda 4e s1m s fdt imam predvit 4e stoi estestveno![]()