- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плетен бански
Бавно, ама все пак идва лятото. Отдавна си търся плетен бански, но все не мога да си намеря. Никъде нямат или пък, ако имат цените са ужасно скъпи.
Имате ли представа къде да си намеря?
airplanes..
Кажи на баба си да ти оплете или приятелка-баба на баба ти.Някои баби са наистина добри в тоя занаят.Другите просто си нямат занимание
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Тя мойта баба много обича да плете (майка ми също) и ги бива, но се чудех дали няма нещо по-специално. Пък и нито едната не е навита да ми направи.
airplanes..
По магазини не съм виждала.
Аз се чудех дали да накарам баба да ми оплете, много бавно ще изсъхва банският.
И аз за тва реших, че се правят по-специално или от по-специална прежда.Първоначално написано от girl91
airplanes..
Няма ли да боцка![]()
бз се
изглежда добре,ама не съм виждала никъде такъв
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
има в цезар/клеопатра, магазините за бельо... от 2 години се върти един модел, имаше го в бяло и тюркоазено, нз дали и тази година ще го пуснат, беше евтин в края на това лято, някъде около 12 лв., аз щях да си взимам, но забравихно не са толкова интересни като тези на снимките...
ами в Клеопатра наистина ги има ... на мене лично ми изглеждат доста грозни
От тези, които съм постнала, най ми харесва първия, зеления. Мисля наистина да накарам баба да ми оплете, от две години лятото все се чудя дали да я накарам или неПоне ще ми го направи в цветовете, които аз искам, пък и ми се иска да имам нов бански за почивката след бала.
Според мен такъв бански не е за влизане във водата, защото много бавно ще съхне. Не мисля, че ще има някоя специална прежда, която ще съхне по-барзо.
Сега като се загледах, то тва не е прежда. Плетено е на една кука, следователно е от конци.Първоначално написано от girl91
Е, как няма да влизаш във водата. Тогава за кво ти е?! За гъзария?! Пък и кво като съхне бавно?
airplanes..
харесват ми плетените бански![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Не ми харесват, а и не можеш да влизаш с тях във водата. После има да съхнат..![]()
По принцип видлонът, който се използва за плетене на плитки съхне бързо, но не знам дали става за бански
Иначе и мене ме кефи.. май и аз ще помоля баба да ми оплете![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами то не е прежда точно, да не си мислиш, че с преждата, от която се правят пуловерите, се правят и тези неща. Казва се рибарско тире и се плетат на една кука примерно покривки от него.Първоначално написано от twilightHeart
Няма да си го направя само за газария. Неприянто е да седиш доста време с мокър бански.
Не искам да си представям какво е чувството да си облечен с такова на плажа.
Абе хора няма ли да ви дразни тази прежда?А и докато изсъхне?Според мен не е най-практичния, а и не най-красивия избор..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от ospower
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Добре, егати не съм ви питала дали ги харесвате или не. Напълнихте темата с вашето мнение, което за мен не е от значение. Мен ме интересува къде има и нищо друго. И като имате повтарящо се с нечие мнение не е нужно да пускате цитати.
И за кво ми пълните темата?! Само за да си изкажете мнението, за което не съм питала. Спрете се !!!
airplanes..