- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Детска педагогическа стая?
Бях там лятото...
Попълваш си данните.Преснимат ти личната карта (ако имаш) и ти задават много въпроси.
Ужасно е.Най-гадното е,че те разпитват при присъствието на родител.
Кво толкова си сгафила,че ше одиш там?
абе изяде си боя...и ми е кеф...просеше си гооо...Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
sam re6ava6 dali s roditel ili ne.sam re6ava6 dali i da idi6 tam.nikoi nemoje da vi kara nasila za kakvoto i da bilo ako ve4e imate navur6eni 14 g.tursete si pravata.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от MaRiNkA_16
лошото е че нямаме навършени 14ама един съученик беше ходил там и мисля че беше без родител
незнам утре ще се оправяме някак си ако изобщо се стигне до педагогическата което жестоко ме съмнява
![]()
и мен...Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
I did
В училищния педагог ли ще ви водят? Ако е там - не се плаши. Гледай да не идеш в някое управление, защото не си е работа, знам го от личен опит
edit: а щом сте се "били" със сигурност сте някви пикли, не се обиждайте мацки, ама ще ви дойде акъла в главата след 1-2 годинки
не е така.Мене ме измъкнаха от час за да ме водят в районното после там след като родителите бяха потдали оплакване...Първоначално написано от MaRiNkA_16
де да беше по желание...
mmmm detska pedagogi4eska staq ne e li v raionnoto 6tot men sa me razpitva li inspektori ot detska pedagogi4eska staq iiii to tva se vodi kat ispektor sy6to samo 4e na nepalnoletni i maloletni a pyk ve4e kat si pylnoleten xaax kato posledniq pyt det bqh vleze inspektora ma ne na detskata staq i mi vika sled 3 meseca stava6 na 18 i sa ka4va6 gora pri men a pyk ti ma gleda6 v o4ite i ma lyje6 6te vii6 kato sa ka4i6 pri men xaxaxa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
води се към районното ама е в отделна баракаПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
бахур ...предполагам че не е приятно ... хора сдържайте се
като се сетя и аз щях да я посетя ... разминах се
подмазването и признаването помагат =D>
togava govori s klasnata si ili nqkoi dryg tvoi blizuk kato go predstavi6 za nastoinik.puk i ne mislq 4e ako kaje6 na va6te 4e si bila nqkvo momi4e 6toto te e zaka4ala 6e ti kajat ne6ty.Първоначално написано от EJI4eTy
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
След това вкарват филма "следващия път.." и те пускат да си ходиш.Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
Разминахме се само с крещене =D> инаааче относно акъла....той надали ще дойде някогаПървоначално написано от Diggity
![]()
I did
да бе тая по бел не викаа...говори си нормалноПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
I did
Мисля, да не коментирам.Първоначално написано от SaD_KiD
![]()
Голяма шибня аз имам досие в тая стая. Едно време кат бех малко хулиганче ми каза при следващо провинение шта пратим в поправителен дом. Амъ вечи саму в затвора може ме пъхнатда го духат
![]()
Чета и не мога да повярвам. Особено писанията на онези момичета, които ги викали " горкичките " заради " шамарчета " на друго момиче. Няма по-подмолно, страхливо, гнусно и противно нещо да нападаш някой групово ( 2-3-4 души срещу един ). Първо, това показва, че си с интелект на диво животно, и второ е най-страхливото и смешно избиване на комплекси. Имахме едни такива тарторки в 9 клас, все се опитваха с култура да им налеят мозък в кухите глави, накрая няколко бащи такива шамари и шутове им биха, че ги беше страх да припарят до училище и се правеха на болни. Изглежда днес е модерно не само да си агресивен, но и прост. Защото хората, разполагащи с умствен запас рано или късно поумняват, учат се от грешките си и не се страхуват да пораснат. А подмолните мишки със садистични наклонности рано или късно започват да цирикат зад решетките и ги черпят по няколко пъти на ден с шутове, при това съвсем заслужено.
Чакай бе,затова ли ще те пратят там?Егати,ами ако ѝ избиеш зъбите кфо,в полицията ли ще те заведат?Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
VeliCullen, много ли ти е смешно ? А ако на теб ти избият зъбите двете нафукани гърли, които се фукат с простотията си как ще реагираш ?
Няма да стане,побоищата не са ми слаба страна.И просто дадох случаен пример.Недеите веднага да ме нападате,де.Искам да кажа,че учителите заплашват и нищо не правят.Казвали са ми,че ще ме водят в районното,защото запалих едни листчета.Това за мен си е глупост,ама темата не е по този въпрос,затова спирам до тук.