.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Новите чанти на Grazia

Какво мислите за новите чанти на Grazia ? ;]
    Някой има ли такава и удобна ли е ? още се чудя дали да си взема черна за училище ;]

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos...7_136952_n.jpg
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оправи си линка,че не може изобщо да се види чантата

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мдам обмислям дали да си я взема.. ама е големичка (няколко момичета от класа я имат) и ми харесва черната.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз си я купих, но още не съм я използвала. Голяма е и би трябвало да събере всичките ти учебници. Дръжките са къси, така че ще трябва да се носи по онзи противен начин на лакътя... http://www.viewsofia.com/upload/fck_...iq/maria-2.jpg - като Мара Отварачката на първата снимка.
    Единственият проблем е, че няма вътрешни джобове.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ахам е все някак ще преживея късите дръжки ;d проблема е ,че в моя град я няма никъдее ,гледах и в ВТ ,но видях само розовия вариянт ;[[
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз си купих черна чанта на Grazia..много е удобна и много ми харесва има ги и розови..амм като чели черна ми по-харесва

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Тея дръжки изглеждат много неудобни за училище.
    airplanes..

Смешни са ми на мен. Приличат на сак. И все пак, ако толкова си решила, по-добре си вземи черната, че цикламената е... не на всеки му понася толкова цикламено.

Супер фен Аватара на galu6a
    в целия Бургас са плюзнали с такива чанти е и аз я имам да ме исакара со края на годината ,че не ми се дават пари
    ама слабо да я намериш някъде черната
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Neverland
    пф,всяка 5та е с такава, аз не мога да разбера кво си ги копуват, ужасни са -.-
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Някой да знае каква ще е следващата чанта ?
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Дръжките не са чак толкова къси,че да не можеш да я сложиш на рамото. Аз си взех цикламената,понеже униформите ни са такива. Слагам я на рамото и ми е страшно удобна,понеже е голяма и побира всички учебници.

И аз съм си взела - черната. Става за училище. Но в целия град има много момичета с тези чанти.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ужас! Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. Даже като бях в новия мол и една си я беше обърнала наобратно да не й се вижда надписа Грация И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз я имам,но я ползвам само за нещата за фитнеса

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Ужас! Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. Даже като бях в новия мол и една си я беше обърнала наобратно да не й се вижда надписа Грация И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв
    Да, сякаш никой няма да разбере , че е на Грация
    Аз съм решена утре да си я взема, но друг е въпроса дали ще я намеря..

Тея чанти ми бъркат в здравето ..

Като вляза в даскало, всяка втора е с такава..

Аман от еднакви хора.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Ужас! Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв

И аз я имам.. по принцип определено ми е малко тъпо да ходя с такава чанта, но поне вече едва ли ще я нося особено, имайки в предвид, че на 5-тото излизане с нея и ми се скапа едната капса. Иначе имам цикламената.

Град
    bitchville
    Офф, всяка втора пикла в даскало е с такава.
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    То и аз имам ама няма да ходя на даскало с нея. Може пък да ми свърши работа като плажна чанта или пазарска, или пък за някое друго излизане. (макар че леко ще ме е срам да се покажа ) Мултифункционална е.

И аз я имам, но не я ползвам за даскало. Всъщност не съм излизала до сега с нея. Но с нея определено няма да ходя даскало, защото всяка втора я има. Не че из града няма да срещна някоя друга със същата чанта, но все пак е различно...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Бургас
    Аз бях решена да си я купя, ама те всички са с такава и не искам да се смесвам със всички други..В смисъл да не се влияя от това какво пуснало това или онова списание и веднага да я купя .За това не ми харесват чанти от списания (всички се снабдяват и всички са еднакви ) и магазини като теранова ( примерно една тениска я има 100 бройки и пак целия град с такива).Ама тва е пазара - какво да се прави..

И аз я бях харесала, но то половината град има вече такива и аз се отказах.. И наистина са малко големички.. :}

Аз си взех цикламената и я нося за сега само до фитнеса .. отива ми на облеклото за фитнес .. пък и идва лято и ще ми пасне на шаренките дрешки Черното не е за мен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си