- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите чанти на Grazia
Какво мислите за новите чанти на Grazia ? ;]
Някой има ли такава и удобна ли е ?още се чудя дали да си взема черна за училище ;]
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos...7_136952_n.jpg
Hostis Honori Invidia
Оправи си линка,че не може изобщо да се види чантата
Мдам обмислям дали да си я взема.. ама е големичка (няколко момичета от класа я имат) и ми харесва черната.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз си я купих, но още не съм я използвала. Голяма е и би трябвало да събере всичките ти учебници. Дръжките са къси, така че ще трябва да се носи по онзи противен начин на лакътя... http://www.viewsofia.com/upload/fck_...iq/maria-2.jpg - като Мара Отварачката на първата снимка.
Единственият проблем е, че няма вътрешни джобове.![]()
ахам е все някак ще преживея късите дръжки ;d проблема е ,че в моя град я няма никъдее,гледах и в ВТ ,но видях само розовия вариянт ;[[
Hostis Honori Invidia
Аз си купих черна чанта на Grazia..много е удобна и много ми харесваима ги и розови..амм като чели черна ми по-харесва
![]()
Тея дръжки изглеждат много неудобни за училище.
airplanes..
Смешни са ми на мен. Приличат на сак. И все пак, ако толкова си решила, по-добре си вземи черната, че цикламената е... не на всеки му понася толкова цикламено.![]()
в целия Бургас са плюзнали с такива чанти е и аз я имам да ме исакара со края на годината ,че не ми се дават пари![]()
ама слабо да я намериш някъде черната
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
пф,всяка 5та е с такава, аз не мога да разбера кво си ги копуват, ужасни са -.-
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Някой да знае каква ще е следващата чанта ?
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Дръжките не са чак толкова къси,че да не можеш да я сложиш на рамото. Аз си взех цикламената,понеже униформите ни са такива. Слагам я на рамото и ми е страшно удобна,понеже е голяма и побира всички учебници.![]()
И аз я имам,но я ползвам само за нещата за фитнеса
Да, сякаш никой няма да разбере , че е на ГрацияПървоначално написано от Molzinka
![]()
Аз съм решена утре да си я взема, но друг е въпроса дали ще я намеря..
Тея чанти ми бъркат в здравето ..
Като вляза в даскало, всяка втора е с такава..![]()
Аман от еднакви хора.
Първоначално написано от Molzinka
То и аз имам ама няма да ходя на даскало с нея.Може пък да ми свърши работа като плажна чанта или пазарска, или пък за някое друго излизане. (макар че леко ще ме е срам да се покажа
) Мултифункционална е.
![]()
И аз я имам, но не я ползвам за даскало. Всъщност не съм излизала до сега с нея. Но с нея определено няма да ходя даскало, защото всяка втора я има. Не че из града няма да срещна някоя друга със същата чанта, но все пак е различно...![]()
Аз бях решена да си я купя, ама те всички са с такава и не искам да се смесвам със всички други..В смисъл да не се влияя от това какво пуснало това или онова списание и веднага да я купя .За това не ми харесват чанти от списания (всички се снабдяват и всички са еднакви ) и магазини като теранова ( примерно една тениска я има 100 бройки и пак целия град с такива).Ама тва е пазара - какво да се прави..![]()
И аз я бях харесала, но то половината град има вече такива и аз се отказах.. И наистина са малко големички.. :}