- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S4upena

Zdraveite.Neznam ot kade da zapo4na no sam mnogo ob1rkana.Problema mi idva s edno mom4e.Mnogo go obicham! Lqtoto bqxme zaedno no se razdelixme ( toi iska6e no neznae6e za6to iska da se razdelim). Sled kato se razdelihme toi prodalji da me t1rsi.Poneje sme f edno daskalo seki p1t kato me vide6e me pregr16ta6e.A moeto s1rce be6e razbito i o6te e ... Sled izvestno vreme tr1gna s edna moq mn dobra priqtelka noo prodaljava6e da me zaribqva v skype.Sega predi nqkolko dena mi prati sms 4e mn me obichal 4e ne mojel da me zabravi 4e iskal da s1m s nego i pro4ie.Az naistina vse o6te iskax da s1m s nego iii mu se obadix govorixme si i pak bqxme zaedno. No 3-4 dena po k1sno toi po4na da se d1rji mn gadno s men kato govorim po telefona mi zatvarq telefona s opravdanieto 4e imal ''m1jka'' rabota aa mi kazva6e 4e ako zaviselo ot nego nikoga nqmalo da k1same aa sega se darji tolkova gadno s men .... imam mn problemi s roditelite mi a toi daje ne se ii interesuva ot tova kak s1m. Naistina iskam da s1m s nego .... toi mi e p1rvata lubov ii ako ne s1m s nego mislq 4e 6te umrra tolkova mn sam plakala za nego a toi se d1rji tolkova gadno s men .... Molq vi pomognete mi kajete mi kakvo da napravq za da ne me narani za poreden p1t (u)

Аз бях същата първата любов ми разби сърцето, дадох му втори шанс и съжелявах... Зарязах го колкото и да го обичам. Разбери едно момче не може да се промени дори и да ти обещяе. Запомни едно нещо от мен на момче втори шанс не се дава.
Мислиш че неможеш да живееш без него ли? Можеш имаш приятели и те ще ти помогнат...
КЪСМЕТ ...
Живота е суров, а аз съм пак пияна... Купона си тече, чуваш ли копеле ... ;dd

m0nito0 e е ужасно права
Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...

Първоначално написано от tedak
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Щом се държи така гадно и се дърпа има нещо сиг си му омръзнала нээ. по добре го питаи какво има и защо така ти се дърпа апък ако не се получи го режи . С времето ще го забраиш \/
Зарежи го ^^ Не ставай подметка, докажи че имаш достойнство и се самоуважавай.. Както ти казаха вече, ще го забравиш с времето! И на мен ми трябваха цели 5 месеца за да забравя момче. Само си губех времето.. Продължавай напред и на момче втори шанс не давай!

[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
1о0% Вярно!Зарежи го ^^ Не ставай подметка, докажи че имаш достойнство и се самоуважавай.. Както ти казаха вече, ще го забравиш с времето! И на мен ми трябваха цели 5 месеца за да забравя момче. Само си губех времето.. Продължавай напред и на момче втори шанс не давай!
1о0% Вярно!Аз бях същата първата любов ми разби сърцето, дадох му втори шанс и съжелявах... Зарязах го колкото и да го обичам . Разбери едно момче не може да се промени дори и да ти обещяе. Запомни едно нещо от мен на момче втори шанс не се дава. Мислиш че неможеш да живееш без него ли? Можеш имаш приятели и те ще ти помогнат... КЪСМЕТ ...
Ти си имаш достойнство !Зарежи го след време ще го забравиш
т. 1.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!