.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

По-твърда коса?

Здравейте. Чувала съм, че много се оплаквате, че косата ви не е мека, бла-бла. Аз пък имам обратния проблем Косата ми е ПРЕКАЛЕНО мека, мразя да е мека, ужасна е, отвратителна и мека, бляк Искам косата ми да е твърдааааааааааа, да е сухаааа, като метлаааааа, но не знам как да стане тая работа Попринцип слагам хума, задържа "твърдостта", обаче много трудно се разресва и ми накъсва косата Друг вариант е лак, ама мен ме ми харесва да си слагам, пък и тя продължава да е мекаааааааа и лигаваааааааа Кажете нещо

Мега фен
    Град
    <3
    Боядисай се няколко пъти,изправяй я редовно,гори и ще стане. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

С 2 думи : Фащай ютията

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Боядисай се няколко пъти,изправяй я редовно,гори и ще стане. ^^
    +++
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на mynichka
    имам същия проблем
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ВМЕСТО ДА Я СЪСИПВАШ СИ ВЗЕМИ ДА ПРОБВАШ ШАМПОАН Орзен със бирени съставки. на приятелката ми,която е с ужасно мека коса,от него и става твърда и като си направи прическа стои повече време.
    има такъв за боядисана коса,вземи си нищо, че не си я боядисваш няма да ти стане нищо
    няма любов

Meрсиии, аз попринцип веднъж ми дадоха Орзене на промоция, тестерче, точно за боядисана коса и знам, че го смесих с хума и буквално беше твърда като камък, не можеше да мръдне, ма си помислих, че съм прекалила с хумата Ма ще пробвааам, мерси

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Като започне да ти пада косата, да се накъсва и да губи блясък ще питаш как да я оправиш. Защо не оценяваш това, което имаш? Защо е нужно да я съсипваш?
    airplanes..

ъ.. за какво ти е коса като метла ужасно е ..
    Да нахлуем дружно в сектор Г,
    за да няма повече свине
    Няма, няма вече ЦСКА,
    има само Левски София.. <3
    30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3

Мммм аз имах същия проблем..
    От няколко месеца използвам хининова вода и мога да кажа , че косата ми стана по-плътна , косъма и по- дебел, а и на всичкото отгоре расте по-бързо

Пресата и ютията няма да помогнат защото именно те изтъняват косата по този начин..Да я съсипваш с бои пък е глупаво...
    Пробвай с хининова вода,кокосово масло или маската със змийското масло на Lorys
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
    Meрсиии, аз попринцип веднъж ми дадоха Орзене на промоция, тестерче, точно за боядисана коса и знам, че го смесих с хума и буквално беше твърда като камък, не можеше да мръдне, ма си помислих, че съм прекалила с хумата Ма ще пробвааам, мерси
    ти от кой град си,щото по принцип аз също раздавах тези тестерчета
    няма любов

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не вярвам някои да иска мека коса
    бъркат се понятията , мека коса също е синоним на нехубава коса.. лека, слаба

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Като започне да ти пада косата, да се накъсва и да губи блясък ще питаш как да я оправиш. Защо не оценяваш това, което имаш? Защо е нужно да я съсипваш?
    Ама аз НИКЪДЕ не съм казала, че искам да я съсипвам!!! Вие сами си го измислихте Много ясно, че няма да я боядисвам, изправям всеки ден и там другите, дето ги изброихте. Пък и какво да оценя? Двата косъма на главата ми ли??? Ок, вече ще ги оценявам И относно Полина, еми мойта мека коса е именно от тъничките, слаби Макар, че даже не знам защо, нито я изправям, нито нищо Ся ш пробвам с тривитаминол, ще я подстрижа и ще видим кво ше стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си