- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на коса
до скоро използвах преса, ама много ми се истъни косата ии сега след като се изкъпя нося шапка са изправя ама търся ефект без тая шапка ;d та въпроса ми е знайте ли някъква серия за изправяне на коса ?
Анкетата май трябва да е "Как си изправяте косата?" а не "Изправяте ли си косата?" ?!?
еми попринцип заглавието е вярно ама забравих да сложа не ;d
pedro![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Първоначално написано от giveupbitch
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
1 път в седмица с преса
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
и аз съм така :PПървоначално написано от psych0
~Little Miss Planet 2009-2010~ in London
Аз съм всеки ден. Всяка сутрин се изправям и нещо косата ми не и се отразява добре.. Не знам сега кво да и направя, за да се завърне предишната.Първоначално написано от Sunshin3
airplanes..
същата работа.ННяколко пъти използвах маслото на икаров,но вече не мога да го открия явно е спряно от пройзводстово.Сега редувам маската на "Лорис" със змийско олио и другата маска с бадемово масло със жълтък и травитаминол(тя е домашна такава).Като цяло съм доволна.Но е по-хубава когато я намажа с икаров.Първоначално написано от twilightHeart
Първоначално написано от littlemissplanet2009
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
всеки ден с пресамного почна да цъфти, ама...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
I az takaПървоначално написано от otlichnichkata
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от Shadowsogirl
и при мен![]()
И аз такаПървоначално написано от otlichnichkata
аз съм с къдрава коса много къдрава , взех си преса , шампоан за да я изправя защото много ми омръзка да е къдрава . Мия я , после с четка и сешоар и накрая с пресата, но за 3 изправяния краищата ми цъфнаха и сега по спрях малко да се оправи